Θέλησαν να γίνουν για λίγο παιδιά οι Ελληνες celebrities και οι περισσότεροι επιδόθηκαν στο πέταγµα του χαρταετού την Καθαρά ∆ευτέρα. Αλλοι βέβαια επέλεξαν ένα εναλλακτικό τριήµερο και είτε πήραν τα ελληνικά βουνά φορώντας τα χιονοπέδιλά τους είτε ταξίδεψαν στο εξωτερικό, σε ροµαντικούς προορισµούς.

Την Καθαρά ∆ευτέρα γιόρτασαν παρέα µε πολλούς διάσηµους φίλους τους ο Βασίλης Μπισµπίκης και η ∆έσποινα Βανδή µαζί µε τον Βασίλη Χαραλαµπόπουλο, µε τον οποίο είναι εδώ και χρόνια στενοί φίλοι. Στην ίδια παρέα, που γλέντησε µέχρι αργά το βράδυ σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας, βρισκόταν και η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαµπόπουλου, Λίνα Πρίντζου, αλλά και η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρία Μπακοδήµου και πολλοί άλλοι. Η Αντζελα Γκερέκου πέρασε την Καθαρά ∆ευτέρα µε αγαπηµένα της πρόσωπα και φυσικά µε τη Μαρία Βοσκοπούλου και τη µητέρα της, Mαρία, και επισκέφθηκαν την Αγία Σωτήρα Μάνδρας.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ και πρωταγωνίστρια της άκρως επιτυχηµένης σειράς «Γη της ελιάς» µοιράστηκε στα social media ένα στιγµιότυπο από την Καθαρά ∆ευτέρα, όπου ποζάρει µε τη µητέρα και την κόρη της σε µια υπέροχη φωτογραφία µε φόντο το καταπράσινο τοπίο. Στην Ξάνθη ταξίδεψε η Τατιάνα Στεφανίδου µε τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης. Κτίστηκε το 1829 και είναι πολύτιµο πολιτιστικό κεφάλαιο για τη Θράκη. ∆εν θα υπήρχε εάν το 1976 δεν ανακηρυσσόταν σε προστατευόµενο οικισµό. Αξίζει να την επισκεφτείτε», έγραψε στην ανάρτησή της η γοητευτική παρουσιάστρια. Στην Αθήνα επέλεξε να περάσει το τριήµερο της Καθαράς ∆ευτέρας η Σταµατίνα Τσιµτσιλή µε την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» το Σάββατο επέλεξε να περάσει την ηµέρα της στο κέντρο της Αθήνας µαζί µε τα τρία παιδιά της. Η ίδια, µάλιστα, πριν από λίγες ώρες ανήρτησε µια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram, όπου τη βλέπουµε να κρατά έναν χαρταετό ενώ προσπαθεί να τον σηκώσει στον ουρανό. Παραδοσιακά γιόρτασε την Καθαρά ∆ευτέρα η Ευαγγελία Αραβανή, όπως ενηµέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια και µοντέλο, µάλιστα, πέταξε χαρταετό στα χρώµατα της γαλανόλευκης.


Βόλτες

Στην Καλαµάτα επέλεξε να περάσει το τριήµερο της Καθαράς ∆ευτέρας η ∆ούκισσα Νοµικού, µαζί µε τα δύο παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία. Η παρουσιάστρια, ως λάτρις των social media, δηµοσίευσε φωτογραφίες από τις βόλτες τους, µε πολλές από αυτές να είναι στην παραλία, όπου λατρεύει να βρίσκεται. Ενα εναλλακτικό τριήµερο πέρασε η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς βρέθηκε στα χιόνια για σκι. Κοντά στη θάλασσα πήγε η Αννα Πρέλεβιτς για να πετάξει τον χαρταετό της, κάτι που κάνει από µικρό παιδί. Η ίδια τα κατάφερε να τον «σηκώσει» και ένιωσε περηφάνια! Μαζί µε τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά πέρασε την Καθαρά ∆ευτέρα η Κλέλια Πανταζή, που επιδόθηκε µε... επιτυχία στο πέταγµα του χαρταετού. Τα αγόρια της επέλεξαν χαρταετό Μπάτµαν και χάρηκαν ιδιαίτερα µε την απογείωσή του. Ενα ροµαντικό τριήµερο στην Κωνσταντινούπολη επέλεξαν να απολαύσουν η ∆ανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάµπρος Λάζαρης. Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηµατίας λατρεύουν τα ταξίδια και σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να κάνουν τις αποδράσεις τους.

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 4/3