Η Μαρία Αντωνά έκανε τη δική της αποκάλυψη σχετικά με το Survivor.

Με αφορμή όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το ριάλιτι το τελευταίο διάστημα, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη θέλησε να αναφέρει κάτι που δεν είχε αποκαλυφθεί προηγουμένως για τον περσινό κύκλο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»: «Υπάρχουν και χειρότερα πράγματα που δεν έχουν βγει στην επιφάνεια. Ουσιαστικά την πληρώνει ένας, ενώ έχουν υπάρξει άλλοι, που έχουν κάνει χειρότερα, τα οποία δεν τα ξέρει ο κόσμος».

«Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Κάποιοι έχουν κινητό και κάποιοι επικοινωνούν μέσω των locals. Μπορεί να στείλουν ένα γραπτό ή ένα ηχητικό μήνυμα», συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, στον περσινό κύκλο του Survivor, όπου και συμμετείχε ο Άρης Σοϊλέδης, υπήρχαν δύο άτομα που είχαν κινητό τηλέφωνο.

«Για την ώρα ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσεγγίσει locals, αλλά δεν έχουμε δει κάποιον με συσκευή, που υπήρξαν κάποιοι. Στον περσινό κύκλο υπήρξαν δύο παίκτες που είχαν συσκευή. Είναι διαφορετικό να έχεις κινητό και άλλο να μιλήσεις μέσω κάποιων άλλων. Για όλους ξέρουμε, το ποιον επιλέγουν να "δώσουν" και πότε, υπάρχει σκοπιμότητα», ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: