Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις στην τελετή απονομής των Όσκαρ κάθε χρόνο. Έτσι λοιπόν, και φέτος δεν ήταν λίγοι όσοι ξεχώρισαν, με κυριότερη όλων την Tems, την 27χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό. Το φόρεμά της έγινε viral στα social media χάρη στην παράξενη ενδυματολογική επιλογή της.

Η καλλιτέχνιδα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με μακριά ουρά και ένα τεράστιο τούλι να τυλίγεται γύρω από το κεφάλι της. Μπορεί η εμφάνισή της να ήταν εντυπωσιακή, όμως, όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media και τη δείχνουν να κάθεται στο κοινό με το γιγαντιαίο και υπερβολικό αυτό σύνολο, κανείς από πίσω της δεν πρέπει να έβλεπε τίποτα.

Πήρε φωτιά το Twitter

«Φανταστείτε να έχετε κερδίσει μια πρόσκληση για τα Όσκαρ και να ανακαλύπτετε ότι η θέση σας είναι πίσω από την Tems».
Η εμφάνισή της έγινε viral, με το Twitter να γεμίζει με memes: «Τι βλέπουν οι άνθρωποι που κάθονται πίσω από την Tems;» έγραψε κάποιος, αναρτώντας δίπλα στη φωτογραφία της μια άλλη με μια λευκή κουρτίνα.

«POV: Κάθεσαι πίσω από την Tems και παρακολουθείς τα Όσκαρ», σχολίασε ένας άλλος με μια εικόνα ενός λευκού υφάσματος. «Ξέρω ότι όποιος είναι πίσω από την Tems είναι έξαλλος», πρόσθεσε ένας ακόμη με έναν άλλον να γράφει: «Φανταστείτε να έχετε κερδίσει μια πρόσκληση για τα Όσκαρ και να ανακαλύπτετε ότι η θέση σας είναι πίσω από την Tems».

«Τι στο δι@@λο φοράει η Tems; Παντρεύεται στα after parties;», αστειεύτηκε κάποιος άλλος. «Εμποδίζει τη θέα όλων». «Δεν μπορώ παρά να γελάσω, γιατί, κάθε φορά που βλέπω την Tems, ξέρω ότι οι άνθρωποι πίσω της είναι έξαλλοι» ανέφερε ένα άλλο tweet.


Και τα σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί,. «Αν καθόμουν πίσω από την Tems, θα ήμουν τσαντισμένη. Τα Όσκαρ πρέπει να επιβάλουν κώδικα ενδυμασίας μετά από αυτό το χάλι», έγραψε οργισμένος κάποιος άλλος. «Όσκαρ: Βάλτε την Tems να καθίσει πίσω ή αφαιρέστε αυτό το εξωφρενικό κομμάτι που εμποδίζει τη θέα», αστειεύτηκε ένας άλλος. «Ο λαιμός της κυρίας πίσω από την Tems θα πρέπει να την πονάει πολύ μετά το σημερινό».