O Ιάσων Παπαματθαίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική, τον πατέρα του, αλλά και τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς».

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κι αρχικά, εξήγησε πως ακόμα προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του στον χώρο της τηλεόρασης.

«Προσπαθώ να καταλάβω πώς πρέπει να λειτουργήσω σαν πρόσωπο της τηλεόρασης. Είμαι λίγο ντροπαλός κι έκανα πολλά χρόνια να ξεπεράσω τη ντροπή μου στη σκηνή. Μου κόβονταν συνέχεια τα πόδια. Ειδικά στις πρώτες παραστάσεις, είχα τόσο πολύ άγχος που όταν κατέβαινα από τη σκηνή, δεν θυμόμουν τι είχε γίνει, τους ρωτούσα αν τα είπα όλα», είπε χαρακτηριστικά.


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, αν και ο πατέρας του είναι επίσης ηθοποιός, ο ίδιος έχει αρνηθεί κάθε βοήθειά του.

«Ο περισσότερος κόσμος έχει την εντύπωση και είναι λογική σκέψη, ότι με βοήθησε ο πατέρας μου. Είχε έρθει κάποια στιγμή με καλή πρόθεση να με βοηθήσει και του είπα όχι, για να έχω τη συνείδησή μου καθαρή ότι δεν παίρνω τη θέση κάποιου ταλαντούχου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Τέλος, για τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς» και τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου σχολίασε: «Δουλεύαμε με την Πέμυ Ζούνη στο θέατρο τότε και μου λέει "κάνει casting ο Ανδρέας Γεωργίου, πήγαινε". Ο Ανδρέας και η Βάνα με πήραν κατευθείαν. Τον ρώτησα "με θέλεις στη σειρά;" και μου λέει "αν σε θέλω; Σαν τρελός"».