Η Έλενα Τοπαλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Νίκο Κουρή αλλά και τη μάχη της με τις διατροφικές διαταραχές. 

«Είναι μια σχέση έντονη, γενικότερα, με χτυποκάρδι, ερωτικό. Υπάρχουν αντιστάσεις, τραβήγματα των χαλιών. Δεν είναι κουραστικό, είναι σαν ωραίο σενάριο, το ζούμε. Ο Νίκος έχει πολύ χιούμορ, γελάω πολύ μαζί του. Ξεφτιλίζει τα πράγματα και ο Πέτρος (ο γιος μας) είναι πολύ καλός, δεν μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί. Δεν μπορείς να θυμώσεις, μόνο να γελάσεις με τον εαυτό σου. Όλη μέρα με κοροϊδεύει, πώς περπατάω, πώς στέκομαι…» εξομολογήθηκε η Ελένη Τοπαλίδου.

«Ποτέ δεν με έχει επηρεάσει όσα λένε για εμάς. Ούτε ανασφάλεια μου δημιούργησε, μόνο μια στιγμιαία πίκρα. Είναι κουταμάρα και μισή το τι λέγεται για εμένα και τον Νίκο. Μια μιζέρια…» τόνισε η ηθοποιός. 

Όσον αφορά στις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε, η Έλενα Τοπαλίδου ανέφερε: «Υπήρξε η περίοδος της ζωής μου με την αναμέτρηση που είχα με το φαγητό. Ξέρουμε ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε τέτοιες καταστάσεις δεν θα βοηθηθεί εάν ο ίδιος δε βάλει κάτω τα πράγματα.

Όταν αποφάσισα να τα λήξω όλα και κατάλαβα ότι κάτι πολύ μαύρο συμβαίνει στην καθημερινότητά μου, παράτησα τον χορό και έφυγα από τη Θεσσαλονίκη σε μία νύχτα. Σιγά-σιγά μηδένισα. Το κατάλαβα μόνη μου, είχα κάνει 1-2 προσπάθειες με ψυχολόγους αλλά δεν είχα βοηθηθεί ιδιαίτερα».

Η Έλενα Τοπαλίδου μίλησε και για την διατροφική διαταραχή που είχε και πως κατάφερε να την αντιμετωπίσει.

«Με ξεκούρασε πάρα πολύ στη ζωή μου όταν κατάλαβα ότι είμαι ένας απλός άνθρωπος, που θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τα πράγματα που ονειρεύεται και αγαπάει.

Αυτό έχει απαλύνει πάρα πολύ την ψυχή μου και τη σχέση μου με τους άλλους. Ήμουν ο χειρότερος κριτής του εαυτού μου», ανέφερε αρχικά η Έλενα Τοπαλίδου.

«Οι γονείς μου μαρτύρησαν μαζί μου. Η μητέρα μου μού στάθηκε πάρα πολύ, είναι και τώρα εδώ. Και ο πατέρας μου, απλώς εκείνος είναι πιο κλειστός και λιγομίλητος άνθρωπος», τονίζει η ηθοποιός.

«Υπήρξε η περίοδος της ζωής μου με την αναμέτρηση που είχα με το φαγητό. Ξέρουμε ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε τέτοιες καταστάσεις δεν θα βοηθηθεί εάν ο ίδιος δε βάλει κάτω τα πράγματα», δηλώνει στη συνέχεια η Έλενα Τοπαλίδου.

«Όταν αποφάσισα να τα λήξω όλα και κατάλαβα ότι κάτι πολύ μαύρο συμβαίνει στην καθημερινότητά μου, παράτησα τον χορό και έφυγα από τη Θεσσαλονίκη σε μία νύχτα. Σιγά-σιγά μηδένισα. Το κατάλαβα μόνη μου, είχα κάνει 1-2 προσπάθειες με ψυχολόγους αλλά δεν είχα βοηθηθεί ιδιαίτερα», περιγράφει για την περιπέτειά της η ηθοποιός.

«Με βοήθησε πάρα πολύ αυτό, γιατί βρέθηκα να είμαι χωρίς ιδιότητες. Ήμουν τίποτα και είναι πολύ παράξενο να είσαι ξαφνικά άγραφο.

Απλά περπατούσα στους δρόμους της Αθήνας και δεν ήξερα τι ήθελα να είμαι. Ήταν πάρα πολύ απελευθερωτικό. Έχω πολλή δύναμη μέσα μου τελικά», εξομολογείται κλείνοντας η Έλενα Τοπαλίδου.