Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Άρη Πορτοσάλτε, με αφορμή την κριτική που άσκησε κατά του δημοσιογράφου ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Άρη Πορτοσάλτε «που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών», ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» και έκανε λόγο για «πολλή παραποίηση».

Δείτε ακόμη: Πως ξεκινησε η τηλεοπτική κόντρα του Άρη Πορτοσάλτε με την Κατερίνα Καινούργιου (Βίντεο)

Χωρίς ο Άρη Πορτοσάλτε να αναφέρει το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά «φωτογραφίζοντάς την», έκανε το σχόλιο του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και ζήτησε από όσους εκφράζουν την άποψή τους είτε να μην τα περνάνε από το «σουρωτήρι τους» είτε να μην το κάνουν «αν έχουν αδυναμία να τα καταλάβουν».

Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση

Είπε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος: «Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση. Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε».

Ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω

Και πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω».

Τότε, ο Δημήτρης Οικονόμου σχολίασε ότι υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, με τον Άρη Πορτοσάλτε να ισχυρίζεται πως «υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή δεν θέλω να πω κάτι άλλο, μένω σε αυτό».

Όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις

«Καθένας έχει την άποψή του», συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις», απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: