Ο 64χρονος ηθοποιός, απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό του NDP στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του.



Ο Βρετανός τηλεοπτικός σταρ, πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τον κόσμο που βρισκόταν στο αεροδρόμιο, με τον ίδιο να είναι ντυμένος casual, φορώντας μάλιστα κασκέτο, ενδεχομένως για να μην τραβήξει τα βλέμματα.



Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της επίσκεψης του Χιού Λόρι στην Ελλάδα, ωστόσο ο ίδιος έχει εκδηλώσει κατά το παρελθόν το ενδιαφέρον του για τη χώρα μας.



Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε βρεθεί στην Ελλάδα και στο τέλος του Ιανουαρίου, με τον φωτογραφικό φακό να τον «συλλαμβάνει» να τρώει με φίλους του σε εστιατόριο στην Κηφισιά.



Τον Βρετανό σταρ είχαν αναγνωρίσει και θαμώνες του μαγαζιού, που του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, με τον ίδιο να αρνείται ευγενικά εξηγώντας ότι δεν νιώθει άνετα.



Χιού Λόρι: Ο καλλιτέχνης πέρα από την υποκριτική και οι διακρίσεις του «Dr. House»

Σημειώνεται ότι ο Χιού Λόρι, πέρα από την υποκριτική, ασχολείται με τη συγγραφή, τη μουσική και τη σκηνοθεσία.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο Χιού Λόρι έχει κερδίσει και μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, για το ρόλο του «Dr. House», του πιο δημοφιλή μισάνθρωπου της μικρής οθόνης.

Συγκεκριμένα, στην έκδοση του 2012 ο «Dr. House» έχει αναδειχθεί ως ο πιο προβεβλημένος τηλεοπτικός χαρακτήρας, με την τηλεοπτική σειρά «House M.D.» να προβάλλεται σε 65 χώρες και το τηλεοπτικό της κοινό να αγγίζει τους 85 εκατ. θεατές παγκοσμίως.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: