Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα να είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και έξι μήνες και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ωστόσο έχουν αποφασίσει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «αέρα» του «Πρωινό μας», η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, όσον αφορά τον δεσμό τους.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, ούτε η Βίκυ Κάβουρα, αλλά ούτε και ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλουν να συζητηθεί η σχέση τους, ενώ αποκάλυψε και πώς έγινε η γνωριμία τους.

Ο Χάρης Σιανίδης ευθύνεται για την γνωριμία τους

Πιο συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ είπε: «Επειδή η Βίκυ Κάβουρα έχει ταλαιπωρηθεί από τη δημοσιότητα στις προηγούμενες σχέσεις της, μου είχε πει ότι τα φώτα της έκαναν κακό. Από ό,τι μαθαίνω είναι πολύ καλά μαζί. Ο Χάρης Σιανίδης ευθύνεται γι’ αυτό, καθώς γνωρίστηκαν σε ένα event που διοργάνωσε στη Γλυφάδα».

Οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους

Οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της και έτσι αναφέρθηκε πως είναι μαζί.

Ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι

Η πρώτη συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη. Από τότε φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι, αφιερώνοντας πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο.

Κατάλαβα ότι εγώ έφταιγα στις σχέσεις μου

«Έχει περάσει καιρός, χρόνια. Επειδή κατάλαβα ότι εγώ φταίω στις σχέσεις μου, ήθελα χρόνο για να τα βρω με τον εαυτό μου. Πλέον, νιώθω ότι τα έχω βρει, οπότε θα προσέγγιζα κι εγώ έναν άνδρα. Μία σχέση είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας σε προβολή», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Κάβουρα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τζαβέλλας προσπαθεί να κρατάει διακριτική στάση, τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του, αφού έχει αποκτήσει μια κόρη με την πρώην σύζυγό του, Αθήνα Πικράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: