Το πρώτο τους παιδί απέκτησε ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη, όπως έκανε γνωστό ο τραγουδιστής με ανάρτηση στο Instagram.

Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο, όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης Αρσενίου, θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος-Εφραίμ.

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ ο τραγουδιστής μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τον γιο και τη σύζυγό του μέσα από το μαιευτήριο και λίγο μετά τη γέννα. Στο ένα από τα στιγμιότυπα ο Σάκης Αρσενίου κρατά το μωρό στην αγκαλιά του και χαμογελά. Τη φωτογραφία συνόδευσε με το μήνυμα:

«Τα λόγια είναι φτωχά. Το μεγαλύτερο θαύμα και επίτευγμα της ζωής μου. Καλώς ήρθες, πρίγκιπά μου. Λαμπρινή μου, σ’ αγαπώ», έγραψε ο Σάκης Αρσενίου.

Δείτε την ανάρτησηΣτην πορεία ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες μέσω stories. Στη μία από αυτές εμφανίζεται ο ίδιος και η Λαμπρινή Πλεύρη να κρατούν αγκαλιά το μωρό και να χαμογελούν. Τέλος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του και μερικές από τις ευχές που έλαβε για τα ευχάριστα. Μεταξύ αυτών είναι η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης.Τον Δεκέμβριο ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στη σύζυγό του και τον γάμο που θα κάνουν.

Για τη γνωριμία τους είπε: «Γνωριστήκαμε τυχαία μέσα από μια κοινή παρέα. Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι ότι “εσύ σε έναν χρόνο θα είσαι σε μια τέτοια κατάσταση, θα περιμένεις παιδάκι, θα παντρευτείς”, θα του έλεγα “πήγαινε σε έναν γιατρό, θα το πληρώσω εγώ”. Δεν μου περνούσε από το μυαλό».Ο Σάκης Αρσενίου μίλησε στη συνέχεια της συνέντευξης του και για τον γάμο και τη βάφτιση που θα γίνουν όπως είπε μαζί. Είπε συγκεκριμένα: «Με τη Λαμπρινή είμαστε πολύ λίγο μαζί, είμαστε οκτώ μήνες. Στους πέντε της έκανα πρόταση γάμου. Είναι αθλήτρια, είναι πολύ γλυκό πλάσμα, με στηρίζει. Είμαστε αγαπημένοι. Τα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Νομίζω είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Έχω τρελαθεί, είναι λογικό νομίζω. Πρώτα ο Θεός, θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί».

Όσον αφορά το όνομα που θα δώσουν στον μικρό, ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Το παιδί θα το βαφτίσουμε Κωνσταντίνο-Εφραίμ. Το Κωνσταντίνος είναι του πατέρα μου. Το Εφραίμ γιατί κάποια στιγμή είχα πάει να προσκυνήσω στον Άγιο Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Και την ώρα που προσκυνούσα είπα μέσα μου αν βγει αγοράκι θα του δώσω το όνομα του πατέρα μου και του Αγίου Εφραίμ».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: