Παντρεύτηκαν πριν από οκτώ μήνες, και από τότε οι δύο σταρ του Χόλυγουντ μετακόμισαν σε μια νοικιασμένη έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, ενώ ψάχνουν για ένα σπίτι σε μέγεθος Γκάτσμπι για να στεγάσουν μόνιμα τον έρωτα τους.

Ο Μπεν Άφλεκ πούλησε το εργένικο σπίτι του στο Pacific Palisades πέρυσι έναντι 28,5 εκατομμυρίων δολαρίων και στις αρχές Φεβρουαρίου η Τζένιφερ Λόπεζ έβαλε πωλητήριο στο πολυτελές καταφύγιό της στο Bel Air έναντι 42 εκατομμυρίων δολαρίων. Από τότε το ζευγάρι ξεκίνησε την αναζήτησή μιας καινούργιας κατοικίας που, όπως φαίνεται τη βρήκαν στην περιοχή Rustic Canyon του Pacific Palisades.

Το σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο 1,13 στρεμμάτων και περιλαμβάνει γυμναστήριο, αίθουσα πολυμέσων, playroom, ασανσέρ και μια τεράστια πίσω αυλή με πισίνα και μπάρμπεκιου.

Μέσα στο νέο σπίτι της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή Pacific Palisades, βόρεια της Σάντα Μόνικα και του κεντρικού Λος Άντζελες.



O χώρος της τραπεζαρίας.

Oπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail η 53χρονη Τζένιφερ Λόπεζ και ο 50χρονος Μπεν Αφλεκ, εθεάθησαν για πρώτη φορά να ελέγχουν το ακίνητο τον Φεβρουάριο και οι γνώστες είπαν στο TMZ ότι έκαναν συχνές επισκέψεις στο σπίτι.

Πηγές ανέφεραν ότι μπορεί να ενδιαφέρονται να κάνουν και ανακαίνιση. Εξοπλισμένο με οκτώ υπνοδωμάτια και σχεδόν δώδεκα μπάνια, το σπίτι είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει τη μεγάλη οικογένεια τους. Άλλωστε το ζευγάρι έχει πέντε παιδιά: τα παιδιά της Λόπεζ με τον τραγουδιστή Μάρκ Aντονι - την Emmy και τον Max - και τα παιδιά του Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ - Seraphina, Violet και Samuel.

Εξοπλισμένο με κινηματογράφο, πισίνα, πολλαπλά σημεία αναψυχής και συγκέντρωσης και μια τεράστια κουζίνα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα πολύ άνετο σπίτι.

Η κουζίνα



Ένα από τα υπνοδωμάτια με υπέροχη θέα



Το βεστιάριο

Ένα ιδιαίτερο σημείο ενδιαφέροντος είναι η βιβλιοθήκη, η οποία περιλαμβάνει πολλαπλές βιβλιοθήκες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ιδανικές για κάθε βιβλιοφάγο.



Η επιβλητική βιβλιοθήκη



Το σινεμά

Το σπίτι βρίσκεται επίσης σε έναν λόφο και βλέπει προς ένα φαράγγι, επιτρέποντας σε άφθονο φυσικό φως να εισχωρεί σε όλα τα δωμάτια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και σε περίπτωση που θέλουν να καλέσουν φίλους ή κάποια μέλη της οικογένειας να απομονωθούν, το σπίτι έχει και έναν ξενώνα που βρίσκεται ακριβώς έξω από την είσοδο.