Σε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην εκπομπή «Τετ-α-τετ», ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για το κίνημα #MeToo κι επεσήμανε ότι «δεν του άρεσε που για 1-2 χρόνια ρωτούσαν τον κάθε ηθοποιό για έναν άλλο συνάδελφο κι ήταν σαν παίκτες ριάλιτι».

Δείτε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης -«Μετά το Maestro δε θα ξανακάνω τηλεόραση» (Βίντεο)

Τα παραπάνω προβλήθηκαν στο «Mega Καλημέρα», το πρωί της Δευτέρας 20/03/2023 και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να σχολιάσει, με τον δικό της τρόπο.

H σιωπή κάποιες φορές κάνει μεγαλύτερη δήλωση

«Επιτέλους πραγματικά. Ευλογία είναι αυτό το πράγμα, κι ένας άνθρωπος που βρέθηκε μέσα σε όλη αυτή τη διετία του #metoo κι επέλεξε τη σιωπή. Γιατί κάποιες φορές, η πολυλογία που είχαν οι υπόλοιποι, πολύ συγκεκριμένοι που μιλάγανε απλά για να μιλήσουν –και δεν έλεγαν τίποτα ουσιαστικά- εμένα με είχε κουράσει. Θεωρώ ότι η σιωπή κάποιες φορές κάνει μεγαλύτερη δήλωση.

Έβγαιναν απλά για να εντυπωσιάσουν

Δεν ένιωσες ποτέ την υποκρισία κάποιων ηθοποιών που έβγαιναν απλά για να εντυπωσιάσουν; Εγώ ένιωσα πολλοί εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός της δυνατότητας που τους δινόταν να σχολιάσουν επί του θέματος για να κερδίσουν τις εντυπώσεις» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: