Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε το βράδυ της Δευτέρας η Έλλη Κοκκίνου, κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε για τη σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή, ενώ αποκάλυψε πως εκείνη γνώρισε στην τραγουδίστρια το γυμναστή και σύντροφο της κόρης της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

«Με τη Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα, κι έρχεται και εκείνη» είπε.

Στη συνέχεια, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε σχετικά με τη γνωριμία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με τη Μελίνα Νικολαΐδη: «Αυτό δεν θα το σχολιάσω, εγώ μιλάω για τον Αλέξανδρο, το γυμναστή μας. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι. Τα προσωπικά των άλλων δεν τα συζητάμε».

Όσον αφορά το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε: «Αν θες να με ρωτήσεις για δικό μου ζεϊμπέκικο, μπορώ, για ζεϊμπέκικα άλλων δεν μπορώ να πω. Για εμένα δεν έχουν χορέψει ζεϊμπέκικο, αλλά έχουν κάνει άλλα».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 22/03/2023