mikroutsikos_tremi1
Lifestyle

Το μεγάλο ατόπημα του Ανδρέα Μικρούτσικου - «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη», είπε ο παρουσιαστής

Μόνο που στη συνέντευξή του αυτή ο παρουσιαστής ξεπέρασε τα όρια και μίλησε με λεπτομέρειες για τη σχέση του

Για τον παλιό του έρωτα με την Όλγα Τρέμη , στα νεανικά τους χρόνια, την περίοδο που ακόμα ήταν φοιτητές, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μόνο που στη συνέντευξή του αυτή ο παρουσιαστής ξεπέρασε τα όρια και μίλησε με λεπτομέρειες για τη σχέση του, κάτι που ένας άνδρας πρέπει να κρατά για τον εαυτό του και όχι να το μοιράζεται με όλη τη χώρα. Πρόκειται για ένα σοβαρό ατόπημα του Ανδρέα, που τόσα χρόνια μόνο τον σεβασμό του έχει δείξει στο γυναικείο φύλο. Όσο για την «απολογία» του, πως πίστευε ότι η συνέντευξη είχε ολοκληρωθεί όταν αναφέρθηκε στη σχέση του με τη δημοσιογράφο, μάλλον δεν έπεισε…

«Ξεκίνησα για μαθηματικός που έπαιρνε 20 στα αρχαία και έγινα μουσικός, όντας μαθηματικός. Ήμουν ήδη οργανωμένος σε ομάδες της εξωαριστεράς και δεν μου έδιναν διαβατήριο, λόγω δικτατορίας, να συνεχίσω μεταπτυχιακά, είχα πάρει υποτροφία στην Ινδιανάπολη. Τότε γνώρισα μέσω μιας φίλης του αδελφού μου την Όλγα Τρέμη. Ήταν κόρη γιατρού, έμενε πάνω στην πλατεία Κυψέλης, ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι», είπε αρχικά.

«Όλη η Φωκίωνος Νέγρη έλεγε ότι όταν ερχόταν να ψωνίσει παπούτσια, σήκωνε όλη την προθήκη. Ήρθε σπίτι, στο πατρικό μου, Κεφαλληνίας και Επτανήσου, στον πατέρα μου, στη μάνα μου, τότε δεν είχαμε φύγει από το σπίτι ακόμη. Και εμφανίζεται η Όλγα, κλασάτη, όμορφη, εφηβοειδής, νεανική, θηλυκό όμως. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά παίξαμε κι ένα ποδοσφαιράκι που είχα, με την ελπίδα ότι, όπως θα κάτσει, κάτι θα δω. Δεν είδα όμως τίποτα. Είχα ήδη μπει στο πανεπιστήμιο, εκείνη θα έδινε στο Οικονομικό της Νομικής, χρειαζόταν μαθηματικά και μου ζήτησαν να της κάνω μάθημα. Και της έκανα σπίτι της, είχε και τηλεόραση. Ο πατέρας μου ήταν ένας ακραιφνής κομμουνιστής τύπος, που δεν ήθελε την τηλεόραση με τίποτα, κι εκείνη τη χρονιά είχε Μουντιάλ. Το είχε πάρει η Βραζιλία, θυμάμαι, ήταν τα τελευταία του Πελέ. Ποδοσφαιράνθρωπος εγώ, είπα “το τερπνόν μετά του ωφελίμου”, δηλαδή και τηλεόραση και στην Όλγα μάθημα.

Τώρα τι ήταν το τερπνόν και τι το ωφέλιμο, το αφήνω στη διακριτική ευχέρεια του καθενός. Και όπως μία μέρα περιμένω να της κάνω μάθημα και μετά να δούμε τον αγώνα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο -θυμάμαι και το σπίτι της με τη βεραντούλα- και είναι με τα εσώρουχα. Αγρίεψαν τα μάτια μου. Σάστισα. Και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της, μου άρεσε η Όλγα. Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας».

Κλείνοντας, o παρουσιαστής είπε: «Τελικά έδωσε, πέτυχε και μετά τη βλέπω στην κατάληψη της Νομικής, φοιτητής εγώ, φοιτήτρια εκείνη. Κάνω έτσι και βλέπω ένα μανεκέν ανάμεσά μας. Παρέμεινε μανεκέν. Μιλήσαμε, στενοχωρήθηκα κιόλας γιατί ήταν βράδυ στην κατάληψη και μπορούσε να μπει η Ασφάλεια και να πέσει ξύλο, και σκεφτόμουν τώρα τους βάρβαρους να μου χτυπάνε, ας πούμε, το Ολγάκι μου το τρυφερό, το εύθραυστο και όμορφο. Ύστερα από πολύ καιρό πρέπει να είχα ήδη βγει εγώ στην τηλεόραση που εμφανίστηκε εκείνη».

Η απολογία

Όπως ήταν επόμενο, η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο μέσα από τη «Super Κατερίνα» τους λόγους που ο παρουσιαστής προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, εκθέτοντας ενδεχομένως την καταξιωμένη δημοσιογράφο.

«Με αυτόν το συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί, και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μού έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχάς αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει “ξέρω ότι είχες σχέσεις”, και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο», τόνισε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Καταρχήν το να έχουν σχέσεις δύο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Του περιέγραψα την ιστορία και είχε βγει από πριν, είχα μιλήσει με την Όλγα γύρω από αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μια ιδιωτική οδός, που αφορά αυτή και εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Μου είπε ο άνθρωπος ότι το ξέρει αυτό κι εγώ πιστεύοντας -επειδή τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο που είχε δίπλα- ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Είναι η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα να δω τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Δεν το κάνω ποτέ. Ένιωθα απόλυτα καλυμμένος. Αν το είχα δει, θα έλεγα να μην μπει. Δεν είναι κάτι παράνομο, απλά είναι δικαίωμά της, αν ήθελε, να τα πει. Είπα στην κουβέντα μια ιστορία, όπως λέω πάντα ιστορίες. Νόμιζα ότι δεν δίνω συνέντευξη. Εγώ ήμουν αφελής, το αποδέχομαι. Τα είπα εν είδει προσωπικής ιστορίας. Νόμιζα ότι τα λέω off the record. Ο λόγος μου είναι πραγματικός, ισχυρός και όχι ένοχος. Οι σχέσεις δύο ανθρώπων είναι χαρά Θεού. Έχει γραφτεί και στο παρελθόν ότι είχαμε σχέσεις», ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Να σημειωθεί ότι στις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούστικου αντέδρασαν παρουσιάστριες και από άλλες πρωινές εκπομπές, χαρακτηρίζοντας το όλο περιστατικό απαράδεκτο.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 23/3