Το ξέσπασμα τις Κόνι Μεταξά για τις ερωτήσεις που δέχεται συνεχώς γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης σχολίασαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα να εκφράσει τη διαφωνία της.

Τι είχε δηλώσει η Κόνι Μεταξά

«Μα το Θεό μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Κοκκίνισε το κεφάλι μου από τα νεύρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη.

Από τότε που ανακοίνωσα ότι θα παντρευτώ μέχρι σήμερα, καθημερινά δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να πάρω κιλά, δεν μπορώ να πρηστώ, δεν μπορώ να φάω όσπρια, γιατί άμα τολμήσω και δεν είμαι πλάκα, μου λένε ότι είμαι έγκυος. Μου έχουν κάνει τόσο ψυχολογικό πόλεμο που πραγματικά με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλω ποτέ να κάνω παιδιά, ειδικά οι γυναίκες» ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεό της η Κόνι Μεταξά. (δες εδώ όλα όσα είπε)

Δε νομίζω ότι αυτό είναι bullying

Βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να εκφράσει τη διαφωνία της. Συγκεκριμένα, αφού τόνισε πως αυτή η ερώτηση δεν πρέπει να γίνεται καθώς είναι όντως προσβλητική, εξήγησε ότι είναι ερώτηση που δεν την κατατάσσει στο κομμάτι του bullying.

Πάχυνε και πως είσαι έτσι - Αυτό είναι bullying

«Για να μην παρερμηνευτούν αυτά που πάω να πω, φυσικά καλά κάνει και μοιράζεται ό,τι έχει, δεν είναι κακό. Αν κατάλαβα καλά, δε νομίζω ότι αυτό είναι bullying, είναι απλά πολύ εκνευριστικό να σε ρωτάνε κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι bullying θα ήταν αν, όντως ήταν έγκυος, δεν το έλεγε, ανέβαζε μια φωτογραφία που κάπως θα φαινόταν λίγο πιο στρογγυλεμένη και από κάτω της έγραφαν ότι πάχυνε και πως είναι έτσι. Αυτό νιώθω ότι είναι bullying, επίθεση δηλαδή.

Είναι εκνευριστικό και άκομψο αλλά δεν είναι bullying

Το να σε ρωτάει κάποιος αν είσαι ή όχι έγκυος δε νομίζω ότι είναι bullying. Νομίζω ότι είναι ένα εκνευριστικό, άκομψο και απρεπές και περιττό “ενδιαφέρον” αλλά, δε νομίζω ότι την έβρισε κάποιος. Νομίζω ότι είναι μια καταπίεση αλλά όχι βία» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: