Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» τον Δημήτρη Μπάση, έναν τραγουδιστή με ξεχωριστή πορεία και σημαντικές συνεργασίες. Μεταξύ των καλεσμένων το παρών θα δώσει και ο καλός του φίλος και σπουδαίος ερμηνευτής Γιάννης Κότσιρας.     

Από την τηλεοπτική τους συνάντηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάποια υπέροχα ντουέτα με κορυφαία στιγμή της βραδιάς την εκτέλεση του τραγουδιού «Για να σε εκδικηθώ» σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους του Κυριάκου Ντούμου. 

Δείτε το μουσικό απόσπασμα:
   

Ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γιάννης Κότσιρας έχουν συνεργαστεί, πολλές φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια, ενώνοντας τις φωνές τους τόσο με κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές, όπως ο  Δημήτρης Μητροπάνος, όσο και με αξεπέραστους Έλληνες συνθέτες με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Θάνο ΜικρούτσικοΟι δύο τους έχουν τραγουδήσει μαζί σε νυχτερινά κέντρα, έχουν δώσει συναυλίες σ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχουν συνυπάρξει ακόμα και στο θεατρικό σανίδι.     

Απόψε, στις 21:00,  το «Σπίτι με το MEGA» θα είναι γεμάτο υπέροχες μελωδίες, στίχους που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει και εξομολογήσεις.