Εκείνος είναι ένας διάσημος τραγουδιστής που λατρεύουν χιλιάδες θαυμάστριες. Εκείνη διεθνές μοντέλο που πολλοί άνδρες θα ήθελαν στον πλευρό τους. Ο λόγος για τον Harry Styles και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι που είναι πλέον ζευγάρι.

Η είδηση έγινε γνωστή από ένα βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail και τους δείχνει να φιλιούνται παθιασμένα στους δρόμους του Τόκιο. Μάλιστα, δεν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλον, χωρίς να νοιάζονται καν για το εάν τους βλέπει κανείς.




Ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό Harry Styles και Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Κι ενώ το βίντεο έχει προκαλέσει σοκ σε πολλούς, η Sun ανέφερε ότι γνωρίζονται εδώ και καιρό. Μιλώντας στο δημοσίευμα, μια πηγή δήλωσε: «Ο Harry και η Έμιλι απολαμβάνουν ο καθένας την παρέα του άλλου. Το να βιντεοσκοπούνται να φιλιούνται στο Τόκιο και στη συνέχεια αυτό το υλικό να μοιράζεται δεν ήταν αυτό που περίμεναν αλλά δεν κρύβουν και κάτι. Προσπαθούν να βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου όταν μπορούν, καθώς ο Harry Styles βρίσκεται σε περιοδεία».

Harry Styles και Έμιλι Ραταϊκόφσκι μοιράζονται παθιασμένα φιλιά


harry-styles-emily-ratajkofski-filia-aftokinito_jpg

Να σημειωθεί πως ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίζεται αυτή την περίοδο στην Ιαπωνία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του με τον όνομα «Love on Tour», που πραγματοποιεί σε όλο τον κόσμο.


harry-styles-emily-ratajkofski-filia-asimi-aftokinito_jpg
Επίθεση στην Έμιλι Ραταϊκόφσκι από τις θαυμάστριές του

Ωστόσο, από τότε που κυκλοφόρησε το βίντεο, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει κατακλυστεί από σχόλια από τις θαυμάστριες του Harry Styles στο διαδίκτυο. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, τα σχόλια έχουν κατακλυστεί από αναφορές για τη νέα της σχέση.

Πολλές ήταν αυτές που έγραψαν: «Μείνε μακριά από τον Harry» και «άσε ήσυχο τον άνδρα μου» ενώ άλλες απλά δημοσίευσαν emojis φιδιού.
Φυσικά, πολλές ήταν οι επιθέσεις και στο πρόσωπό της, με κάποιον να γράφει: «Κάθε μέρα ένας νέος άνδρας; Καλό παράδειγμα για το παιδί σου» ενώ ένας άλλος απείλησε: «Εύχομαι να μην υπήρχες».


Υπενθυμίζεται πως ο Harry Styles χώρισε πριν από μερικούς μήνες από την Ολίβια Γουάιλντς, η οποία παράτησε τον επί χρόνια αρραβωνιαστικό της, για χάρη του, ενώ οι φήμες ήθελαν την Έμιλι Ραταϊκόφσκι πότε ζευγάρι με τον Πιτ Ντέιβιντσον, πότε με τον κωμικό Έρικ Αντρέ, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, παραγωγό Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλαρντ.

Στα τέλη του περασμένου μήνα είχε αναφερθεί πως ο Harry Styles είχε προχωρήσει στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από την Ολίβια Γουάιλντ.

Μια πηγή δήλωσε τότε στη Mirror: «Ο Harry βλέπει κάποια. Καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της μετά το τσίρκο γύρω από τη σχέση του με την Ολίβια. Αλλά ο στενός του κύκλος γνωρίζει για το ειδύλλιο. Αν και είναι νωρίς, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά».