Ο Χάρης Ακριτίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2night Show» και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του τα τελευταία επτά χρόνια και κυρίως για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του.

Όλα αυτά με γονάτισαν

«Έγιναν αρκετά κακά πράγματα τα τελευταία επτά χρόνια. Έχασα τον πατέρα μου, έκαναν εγχείρηση στη μητέρα μου, έκαναν εγχείρηση στην κόρη μου και δύο εγχειρήσεις καρδιάς στον γιο μου. Κάηκε το σπίτι μου. Όλα αυτά με γονάτισαν αλλά με έκαναν και πιο δυνατό. Ιδίως με τον γιο πέρασα πολύ δύσκολα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ακριτίδης.

Υπάρχει μόλυνση στην καρδιά του γιου μου

«Είναι 31-32 χρονών ο γιος μου και η περίπτωσή του ήταν πάρα πολύ δύσκολη και πάρα πολύ σπάνια σπάνια. Από αυτήν την ασθένεια ζει το 3-5%. Κόλλησε ο σταφυλόκοκκος στην κεντρική βαλβίδα της αορτής και όταν υπάρχει μόλυνση στην καρδιά, είναι σαν «σάπια» λαμαρίνα. Δεν μπορεί να ράψει ο γιατρός. Πρέπει πρώτα να γίνει καλά και μετά να εγχειριστεί. Αλλά αν περιμένουμε να γίνει καλά από τον σταφυλόκοκκο θα έχει πεθάνει το παιδί.

Έγινα πιο καλός, πιο δυνατός και πιο ταπεινός

Όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό, δεν κλαίγομαι για αυτά που πέρασα. Έγινα πιο καλός, πιο δυνατός και πιο ταπεινός άνθρωπο δόξα τω Θεώ. Βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι. Αυτή η λαιμαργία να πετύχω, να ρημάξω, να κλέψω, να ανέβω, έφυγε. Η καρδιά μου έχει γίνει πιο απλή, πιο λιτή και πιο ανθρώπινη» συμπλήρωσε ο Χάρης Ακριτίδης.

Οι κρίσεις πανικού τον έφτασαν μέχρι το Δαφνί

«Πάθαινα κρίσεις πανικού, έφτασα μέχρι το Δαφνί. Πλέον είμαι ένας άλλος Χάρης. Αισθάνομαι από όλα αυτά που έγιναν ότι ο Θεός το έκανε για να γίνω καλύτερος άνθρωπος» προσέθεσε ο Χάρης Ακριτίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: