Για την πολυσυζητημένη λίστα με τα ψώνια που έφερε αναστάτωση στο Survivor All Star αλλά και δύο αποβολές, μίλησε ο Γιωρίκας Πιλίδης σε συνέντευξή του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι και πρωταθλητής πάλης, βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινό μας», λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι παραβίασε βασικούς κανόνες μαζί με τον Ηλία Γκότση και αποβλήθηκαν και αποκάλυψε το παρασκήνιο, πίσω από τον λόγο που αποβλήθηκε ο Ηλίας Γκότσης.

Tο παρασκήνιο της αποβολής

Συγκεκριμένα, ο Γιωρίκας Πιλίδης δήλωσε: «Οι επαφές με κινητό δεν είναι αυτές που καταλαβαίνει ο κόσμος. Καμία σχέση. Η επαφή με το τηλέφωνο έγινε για να στείλουμε κάποια χρήματα για να πάρουμε φαγητό να φάμε. Αυτό. Άλλωστε δεν έχει σήμα εκεί. Στέλνεις ένα χαρτάκι, με ένα βιντεάκι. Έτσι γίνεται η επαφή με τα χρήματα».

Τη λίστα με τα ψώνια δεν την γράψαμε εμείς

«Τη λίστα με τα ψώνια δεν την έγραψα εγώ. Ότι έστειλα εγώ τα 300 ευρώ ισχύει. Ούτε ο Ηλίας Γκότσης έγραψε τη λίστα. Ο άνθρωπος που έγραψε τη λίστα δεν έκανε τόσο έντιμα και αντρίκεια πράγματα».

Δεν αποκάλυψε ποιος έγραψε την λίστα

Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που έγραψε τη λίστα.

«Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν αυτά τα άτομα θα είναι μπροστά. Αν δεν είναι μπροστά και δεν μπορούν να απαντήσουν, δεν το θεωρώ πάλι σωστό» εξήγησε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: