Το Cash or Trash είναι μία εκπομπή η οποία μπορεί στην αρχή να είχε προκαλέσει αμφιβολίες, όμως σιγά σιγά συγκέντρωσε το κοινό που επιθυμούσε και πλέον πολύς κόσμος περιμένει νέο επεισόδιο για να δει τα περίεργα αντικείμενα μεγάλης αξίας που μπορεί να έχουν στην κατοχή τους απλοί πολίτες.

Μάλιστα, όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να βρεθούν εκεί πρώτα περνούν από τον εκτιμητή, Θάνο Λούδο, ο οποίος τους ενημερώνει για την τιμή που θα μπορούσαν να βρουν το αντικείμενό τους στην αγορά και έπειτα εκείνοι αποφασίσουν πως θα το παρουσιάσουν και αν θα το πουλήσουν στους αγοραστές.

Ο Θάνος Λούδος, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης 4/4 μίλησε στην κάμερα του Breakfast at Star και αποκάλυψε πως το πιο περίεργο αντικείμενο που του έχουν ζητήσει να εκτιμήσει είναι ένα κάλυμμα ανδρικού μορίου, το οποίο μάλιστα δεν είναι καθόλου οικονομικό.

«Το πιο τρελό αντικείμενο που μου έχουν στείλει είναι ένα αφρικανικό κάλυμμα για το ανδρικό πέος. Αλήθεια. Και λέω “ρε παιδιά, πού θα το πουλήσουμε;” Κι όμως, για τα πάντα υπάρχει αγορά», δήλωσε ο ίδιος γελώντας και αφού προκάλεσε απορίες με την αποκάλυψή του, παρενέβη τηλεφωνικώς για να δώσει εξηγήσεις:

«Είμαι μαζί σας γιατί έμαθα ότι έχετε μία απορία. Το αντικείμενο αυτό που βλέπετε είναι ένα κάλυμμα, το φορούσαν είτε στην Αφρική, μπορεί να είναι και από Παπούα-Νέα Γουϊνέα, που ήρθε από μία συλλογή στον οίκο δημοπρασιών για να το εκτιμήσουμε. Είναι πλεγμένο φυτικό νήμα, στο τελείωμα πάνω έχει κάποια δόντια και πίσω έχει δύο κλωστές τις οποίες τις χρησιμοποιούσαν για να το δέσουν στο σημείο του αντρικού μορίου.

Εάν έχετε δει και ταινίες, δεν φορούσαν ρούχα, οπότε έπρεπε να καλύψουν ορισμένα σημεία, εάν το ήθελαν. Η εκτίμησή μου γι’ αυτό το συλλεκτικό σπάνιο αντικείμενο που πολύ δύσκολα μπορείς να βρει κάποιος είναι 300 ευρώ».