Μία συνέντευξη για την καριέρα του, την καθημερινότητα, τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά και τις αδικίες που έχει βιώσει στον χώρο του τραγουδιού, παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης.

Ο τραγουδιστής πήγε στο Mega καλεσμένος στο πλατό του «Έλεος», όπου και αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικία του με τη σύντροφό του.

Τα χτυπήματα «κάτω απ' τη ζώνη»

Ακόμη, παραδέχτηκε ότι «η πιάτσα των καλλιτεχνών δεν του φέρθηκε καλά» και ότι έχει δεχτεί πολλές φορές χτυπήματα «κάτω απ' τη ζώνη». όπως είπε: «Κατά τη διάρκεια συνεργασία μου ναι. Ξέρεις τα γνωστά, χαμηλωμένα μικρόφωνα. Στο μοίρασμα της "πίτας" δεν φέρθηκαν καλά, μετά όταν συνειδητοποίησαν ότι έγραφα, ήταν πιο προσεκτικοί».


Η Ασημίνα είναι ώριμη για 23 ετών - Σαν να μιλάς σε 45άρα

«Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια» ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.Τρόμαξα όταν ένιωσα έλξη για ένα νεότερο άτομο

«Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας συνήθως σχολιάζει ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος. Εγώ είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ναι μεν στην αρχή αυτό με τρόμαξε εμένα γιατί ένιωσα έλξη για ένα νεότερο άτομο. Αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα είναι ψέμα αν πω ότι δεν είμαι καψούρης με την Ασημίνα. Είμαστε καλά. Θα κλείσουμε τα τέσσερα χρόνια σε λίγο καιρό. Η σχέση μας έγινε γνωστή πέρυσι. Τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Δε χαμπαριάζει τίποτα» ανέφερε αρχικά για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης.


Δεν ήμουν ποτέ παιδί των drugs

Μετά από ερώτηση σχετική με το αν έμπλεξε ποτέ με ναρκωτικά, ο Χρήστος Δάντης τόνισε πως ποτέ δε μπήκε στον πειρασμό να τα δοκιμάσει.

«Φρόντισα να μη φθαρεί η φωνή μου στη νύχτα. Απέφυγα πάρα πολλές φορές να τραγουδήσω σεζόν κουραστικές. Η φωνή επηρεάζεται από πολλά. Τα τσιγάρα και τα ποτά δε τα προσέχω. Δεν ήμουν ποτέ παιδί των drugs. Δε μου είπαν ποτέ κάτι τα ναρκωτικά. Μεγάλωσα σε συνοικία που ήμασταν κοντά στα ναρκωτικά αλλά δε μου είπαν ποτέ κάτι» είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:Χ. Δάντης: «Δεν με επηρέασε το ατύχημα στο σεξ»