O Λούκας Γκέιτζ, πρωταγωνιστής των επιτυχημένων σειρών «The White Lotus» και «You» και ο διάσημος κομμωτής Κρις Άπλετον είναι πλέον αρραβωνιασμένοι, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Just Jared. Tο ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές που μέχρι τότε δεν γνώριζαν για το ειδύλλιό τους.

Ο 27χρονος ηθοποιός και ο 39χρονος κομμωτής έβγαιναν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις τον Φεβρουάριο του 2023 επισημοποίησαν τη σχέση τους. Αργότερα έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι λίγες εβδομάδες αργότερα.

Ενώ ο Γκέιτζ δεν έχει μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλικότητά του, έχει παραδεχτεί ότι αισθάνθηκε πίεση να ασχοληθεί με το θέμα στο παρελθόν. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτός και ο σύντροφός του έχουν επικεντρωθεί στην αγάπη τους ο ένας για τον άλλον και κάνουν βήματα για να χτίσουν ένα κοινό μέλλον.

Σύμφωνα με το Us Weekly, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν καν αποκτήσει δαχτυλίδια και στη συνέχεια πήγαν να τα διαλέξουν μαζί. Αν και δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια δημόσια ανακοίνωση για τον αρραβώνα τους, φέρεται να έχουν πει σε στενούς φίλους τα νέα.