Στο τραπέζι του χειρουργείου βρέθηκε πριν από λίγες ώρες η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι υποβλήθηκε σε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στο μάτι.

Ήταν προγραμματισμένο το χειρουργείο στο μάτι

«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστος, ένα πολύ καλό δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς στον δρόμο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, στην Ιακωβάτων στον Άγιο Λουκά. Γιατροί, νοσηλευτές εξαιρετικοί, με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό σε όλους τους ασθενείς που έβλεπα, όσο περίμενα.

Δεν είναι οφθαλμίατρος αλλά καλλιτέχνης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου τη χειρουργό Dimitra Katri, που δεν είναι απλώς μια καταπληκτική οφθαλμίατρος, αλλά μια καλλιτέχνης», έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.


Το ευχαριστώ από τη Ναταλία Γερμανού

«Τελικά η Παμμακάριστος είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία μας. Πήγα χθες για (προγραμματισμένο) χειρουργείο ματιού και παρατηρούσα όσο περίμενα, πώς φρόντιζαν τους ασθενείς - εννοώ τη ζεστασιά πέρα από την επιστήμη. Μπράβο στους νοσηλευτές - bonus η εξαιρετική χειρουργός Δήμητρα Κάτρη», έγραψε επίσης η Ναταλία Γερμανού στον λογαριασμό της στο Twitter.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: