Στη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ, τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στην καλλιτεχνική της πορεία, αλλά και στον θάνατο του πατέρα της αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ειδικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι η σχεδόν 99χρονη, πλέον, καταξιωμένη τραγουδίστρια και γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, πάσχει από άνοια σε προχωρημένο στάδιο και δεν αναγνωρίζει πρόσωπα.

Παράλληλα, περιέγραψε πώς βίωσε τον θάνατο του πατέρα της, με τα δυσάρεστα νέα να καταφτάνουν ενώ εκείνη συμμετείχε στη «Φάρμα».

Τα ευτράπελα στην επαγγελματική της πορεία και το ρούχο των 8.000 ευρώ

«Την ώρα που τραγουδούσα ήρθε ένας γλυκύτατος κύριος πάνω στη σκηνή και με σήκωσε στην αγκαλιά του και με κατέβασε από την πίστα για να με βγάλει έξω και να με πάρει μαζί του. Εκεί τον πήραν χαμπάρι οι άνθρωποι του μαγαζιού και με πήραν από την αγκαλιά του», περιέγραψε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη σχετικά με ευτράπελα που της έχουν συμβεί στην καλλιτεχνική της πορεία.

«Στα πρώτα μου βήματα έφαγα πολλά καψόνια, και μικρόφωνα χαμηλωμένα, και κόψιμο προγράμματος, και κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούσαν να μην παίζω στο ραδιόφωνο», περιέγραψε η ίδια, ακόμη.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ακόμα ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε δώσει 8.000 ευρώ για ένα ρούχο.

«Το φοράω ακόμα και θα το φοράω εφόσον μπορώ», πρόσθεσε.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη συνέχεια για τον θάνατο του πατέρα της, με την ίδια να ενημερώνεται με ένα τηλεφώνημα της μητέρας της στη «Φάρμα», όπου συμμετείχε εκείνη την περίοδο.

«Φεύγοντας για τη “Φάρμα” άφησα τον μπαμπά μου στο κρεβατάκι μου, στο σπίτι μου, και ήταν μια χαρά, τα είχε ξεπεράσει όλα και ήταν πάρα πολύ καλά. Έφυγα ήσυχη. Δυστυχώς ύστερα από λίγες ημέρες επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μη μου πει τίποτα για την κατάστασή του γιατί ήξερε πόσο ήθελα να πάω στη “Φάρμα”», περιέγραψε η Αγγελική Ηλιάδη.

«Δεν μου το είπαν μέχρι τη στιγμή που είχε διασωληνωθεί και άρχισε να πηγαίνει προς το τέλος η όλη κατάσταση. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου στη “Φάρμα” και μου είπε ότι διασωληνώθηκε, για εμένα είχε μπει τελεία. Ήξερα ποια θα ήταν η κατάληξη», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφερόμενη στη γιαγιά της και σπουδαία ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε τη ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της.

«Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κοντεύει τα 100. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει και αν το ξέρει μέσα της. Πάνε πολλά χρόνια που συναντηθήκαμε. Είχα πάρει τους γιους μου και είχαμε πάει να τη δούμε. Τότε ήταν καλά. Τώρα είναι σε προχωρημένη άνοια», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.