Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, με αφορμή ένα σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου πως τελευταία τον χαρακτηρίζουν αγράμματο.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Έξω θα βγεις και θα ακούσεις χίλια δυο. Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει, θα πει "Η Καινούργιου είναι πλαστική".

Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα. Απλά δεν το έχουν πει», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές για το γεγονός πως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.


«Εννοείται πως έχω κάνει μπότοξ»

«Αν πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου, θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εννοείται πως έχω πει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω. Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά.

Το να πω πως δεν έχω κάνει τίποτα είναι αστείο. Εννοείται πως τα έχω πει. Εννοείται πως τα παραδέχομαι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και λάθος κινήσεις.

Είμαι 35, χαίρομαι πολύ. Δεν μου αρέσει να φαίνομαι 25, αλλά πολλές φορές στο βάψιμο και στη δουλειά μπορεί να φαίνεσαι και λίγο μεγαλύτερος», είχε πει πριν από καιρό η Κατερίνα Καινούργιου.