H γνωστή τραγουδίστρια της ποπ Κριστίνα Αγκιλέρα, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast Call Her Daddy, προέβη σε μερικές «πικάντικες» αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή.

Η 42χρονη δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ σε συμβατική πτήση «κάτω από κουβέρτες» αλλά και «πάνω στην κονσόλα ήχου» μέσα σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Μάλιστα, ο ένας εκ των παρουσιαστών σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη της Κριστίνα Αγκιλέρα ότι αυτή είναι μία από τις αγαπημένες της πράξεις.

«Είναι πολύ σημαντικό να είσαι με έναν σύντροφο που σου επιτρέπει να εξερευνάς πράγματα και καταστάσεις», δήλωσε, τονίζοντας ότι της αρέσει πολύ να κάνει στοματικό έρωτα στον σύντροφό της πριν επιδοθεί σε άλλες πράξεις.

«Η σεξουαλικότητα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο», επισήμανε η Κριστίνα Αγκιλέρα, τονίζοντας ότι «κάτι που αρέσει σε έναν άνδρα δεν σημαίνει ότι θα αρέσει και σε έναν άλλον», προσθέτοντας ότι «η οικειότητα μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πολυεπίπεδη».

Η Κριστίνα Αγκιλέρα αναφέρθηκε και στην πρώτη φορά που έκανε σεξ στη ζωή της, λέγοντας ότι «έχει πολλή πλάκα που “έχτισα” αυτήν την περσόνα, γιατί ίσως να είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που έχασε την παρθενιά του. Ήταν κάτι δικό μου».

«Αν σκεφτείς ότι είμαι το κορίτσι που έβγαλε το Dirrty και όλα αυτά τα αποκαλυπτικά τραγούδια, είναι πολύ αστείο το πόσο “άργησα” να κάνω σεξ για πρώτη φορά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Κριστίνα Αγκιλέρα.



Η Κριστίνα Αγκιλέρα έχει σύντροφο τον Μάθιου Ράτλερ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια 9χρονη κόρη, ενώ η ίδια έχει και έναν 15χρονο γιο από τον πρώτο γάμο της.

Με πληροφορίες από DailyMail