Στο «Happy Day» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Βανέσα Αδαμοπούλου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δυσκολίες που έχει περάσει.

Στην αρχή θέλεις να είσαι πολύ μαμά

«Η Βανέσα ως μαμά έχει βρει κάποια ισορροπία. Στην αρχή υπερίσχυε πολύ το μαμά, πολλές τύψεις, πολλή θεωρία… στην αρχή θέλεις να είσαι πολύ μαμά. Μετά κάνεις μια επανάσταση, λες όχι, μου έχει φάει το ένα κομμάτι μου, θα είμαι πιο πολύ ο άνθρωπος που είμαι. Μετά έρχεται όλο αυτό σε μια ισορροπία και είσαι και ο άνθρωπος και η μαμά και η γυναίκα μαζί», είπε αρχικά η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Οι χωρισμένοι ας μην κάνουν τα παιδιά σάκο του μποξ

«Είναι πολύ τιμητικό να σε θεωρούν καλή μαμά και ειδικά ο πατέρας του παιδιού σου. Ο γνώμονας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το παιδί, δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι ενήλικες χωρισμένοι και ας είναι ενήλικες, φέρονται σαν παιδιά και κάνουν τα παιδιά σάκο του μποξ».

Έχω περάσει πολλές εσωτερικές δυσκολίες, πολύ καιρό

«Έχω περάσει πολλές εσωτερικές δυσκολίες, πολύ καιρό. Γενικά νομίζω ότι οι καλλιτέχνες έχουμε πολλά μαύρα σημεία και πολλά σκοτάδια και είναι και ο λόγος που ασχολούμαστε με την τέχνη. Αυτές οι δυσκολίες και τα σκοτάδια μου είναι που με έφεραν στο φως. Τα σκοτάδια μου είχαν να κάνουν με την εσωτερική μου ψυχοσύνθεση», δήλωσε κλείνοντας η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


111111111111111111111111