Ο Μπραντ Πιτ άφηνε τον 105χρονο γείτονά του να ζει χωρίς ενοίκιο στο πρώην πλέον κτήμα του στο Λος Άντζελες, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός Κασάντρα Πίτερσον, σε συνέντευξή της στο «People».

Η χρυσή βίλα του Μπραντ Πιτ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος πούλησε την έπαυλή του – αξίας 39 εκατομμυρίων δολαρίων – μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες τον Μάρτιο, ήταν ο τέλειος γείτονας για τον ηλικιωμένο φίλο του μετά τον θάνατο της συζύγου του. O Μπραντ Πιτ αγόρασε την έπαυλη το 1994 για $1,7 εκατ. από την Αμερικανίδα ηθοποιό, Κασάντρα Πίτερσον.

Κασάντρα Πίτερσον
Κασάντρα Πίτερσον

Ο ηλικιωμένος που έμενε στο κτήμα του Μπραντ Πιτ

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό «People», η Κασάντρα Πίτερσον, διάσημη για τον ρόλο της ως Eλβίρα στο «Mistress of the Dark», αποκάλυψε μεταξύ άλλων για τον ηλικιωμένο άνδρα που έμενε στο πρώην κτήμα του διάσημου ηθοποιού. «Νομίζω ότι υπήρχαν περίπου 22 σπίτια που γειτνίαζαν με το κτήμα. Κάθε φορά που έβγαιναν για πώληση αγόραζε από ένα (σ.σ. ο Μπραντ Πιτ)», εξήγησε η ηθοποιός.



Ο Μπραντ Πιτ συμφώνησε να παραμείνει στο σπίτι

Ένα από αυτά άνηκε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα γύρω στα ενενήντα. Μετά την πώληση ο Μπραντ Πιτ συμφώνησε να παραμείνει στο σπίτι. «Ήταν πολύ ευγενικό! H γυναίκα του είχε πεθάνει και ο Τζον έμενε εκεί», συνέχισε η ηθοποιός. «Ξέρω ότι ο Μπραντ του επέτρεψε να ζήσει στο σπίτι χωρίς να πληρώσει τίποτα μέχρι το θάνατό του». Όπως σημείωσε η ίδια, «ο Τζον έζησε μέχρι την ηλικία των 105 ετών».

Η ηθοποιός Κασάντρα Πίτερσον στην συνέντευξή της περιέγραψε τον χολυγουντιανό ηθοποιό «εντυπωσιακά γοητευτικό» και «πάντα ευγενικό και γλυκό».