Ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την απώλεια του πατέρα του, πώς μίλησε για τον θάνατο στον γιο του, αλλά και το «για πάντα» που θέλει να ζήσει με τη γυναίκα του.

Το θεατρικό στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

«Στις 21 Απριλίου έχουμε πρεμιέρα με το έργο "Σκηνές από ένα γάμο" του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο Μπέργκμαν είχε πει πως χρειάστηκαν δυόμισι μήνες για να χωρέσει μέσα σε έξι επεισόδια για τη σουηδική τηλεόραση μία εμπειρία ζωής πριν από 50 χρόνια.

Παίζουμε με τη Μαρίνα Ασλάνογλου, μας σκηνοθετεί η σύζυγός μου, Έλενα Καρακούλη, αφορά ένα φαινομενικά τέλειο ζευγάρι μέχρι που ο άνδρας ερωτεύεται μία νεότερη. Παρακολουθούμε τη ζωή δυο ανθρώπων που αγαπιούνται βαθιά, αλλά η ζωή φεύγει μέσα από τα χέρια τους», δήλωσε ο Νίκος Ψαρράς.

Για τη σχέση με τη σύζυγό του και τον γιο του

«Οι σχέσεις θέλουν τρυφερότητα, η τρυφερότητα χρειάζεται χρόνο και φροντίδα, δεν σκέφτομαι ποτέ ότι θα ζήσω χωρίς την Έλενα στη ζωή μου.

Δεν δίνω ούτε στην Έλενα ούτε στον γιο μας, Πάνο, τον χρόνο που τους αξίζει, τρέχω πανικόβλητος από τα γυρίσματα στις πρόβες, αλλά ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα. Εύχομαι να είμαστε για πάντα με την Έλενα, εάν τη χάσω θα είναι σαν να μου έχουν κόψει το δεξί μου χέρι, φυσικά και θα μου λείπει».

Για τη νέα σειρά που θα συμμετάσχει

«Την επόμενη χρονιά θα είμαι στη "Μάγισσα" στον ANT1, γράφεται & σκηνοθετείται από την ομάδα των "Άγριων Μελισσών" (Τσαμπάνη, Καλκόβαλης, Χαρίτος). Η ιστορία της "Μάγισσας" διαδραματίζεται το 1816-1817 στην προεπαναστατική Μάνη».

Γυρνάω στο σπίτι μόνο για ύπνο

«Γυρνάω στο σπίτι μόνο για ύπνο, η σύζυγός μου παραπονιέται και καλά κάνει, ο γιος που παραπονιέται, αλλά κάνουν και οι δυο υπομονή και εγώ στενοχωριέμαι πολύ. Έχασα τον πατέρα μου πριν από περίπου 50 μέρες, ο μπαμπάς μου έφυγε ξαφνικά, αλλά δεν τον αποχαιρέτησα δημοσίως.

Το πένθος, ο χρόνος δεν το γιατρεύει

Το πένθος είναι πολύ προσωπικό πράγμα και δυστυχώς το φέρεις για καιρό, ο χρόνος δεν το γιατρεύει, αλλά το επιδεινώνει, είναι η πρώτη μεγάλη απώλεια που βιώνω. Ο πατέρας μου χτύπησε, έπρεπε να κάνει μία επέμβαση, εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο, αλλά τελικά έφυγε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Ψαρράς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: