Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει τις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους, σχετικά με τις «περιορισμένες φωνητικές ικανότητες», όπως είχε πει ο ίδιος ο συνθέτης, του συγκροτήματος «One».

Ο frontman των ONE μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα του «Happy Day», αφήνοντας το σχόλιό του, για τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους στην Ήβη Αδάμου.

Εγώ τα αφήνω όλα πίσω μου

«Βρεθήκαμε 1-2 φορές στο αεροδρόμιο με τον Γιώργο Θεοφάνους και μιλήσαμε. Εγώ τα αφήνω πίσω μου όλα αυτά, ακόμα και να με στεναχωρούν, τα αφήνω πίσω μου, δεν ασχολούμαι. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Τέλος, ο τραγουδιστής τόνισε: «Αν ζήτησε συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου, καλά έκανε. Η συγγνώμη είναι καλό πράγμα. Εγώ δεν θέλω συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο


Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου περιέγραψε και τη σχέση που έχουν σήμερα οι δυο τους με τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «One».

Δεν άντεχα άλλο - Ήταν πολλές οι διαφωνίες, πολλή η κούραση

«Εγώ αποφάσισα να φύγω από τους One. Δεν άντεχα άλλο. Ήταν πολλές οι διαφωνίες με τον Γιώργο πολλή η κούραση. Ήταν και η φιλοδοξία του να κάνω solo καριέρα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ άλλο. Είχαμε εντάσεις, διαφωνίες, καβγάδες, άσχημα πράγματα. Σαν αδερφό μου τον είχα και τώρα αν βρεθούμε και είμαστε στα καλά μας. Αν δεν έχουμε ανάδρομο φεγγάρι, Ερμής κ.τ.λ. Ξέρεις κάποια στιγμή όταν κάτι δεν πηγαίνει άλλο να πάει στην καταστροφή!», είπε αρχικά.


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σχόλιο του μουσικοσυνθέτη για το συγκρότημα: «Υπήρχε τώρα λόγος να πει μετά από τόσα χρόνια ότι οι One ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων; Να ”πυροβολήσει” τα πόδια του; Το βρήκα λίγο μικρόψυχο αυτό. Θα έπρεπε να πει ότι: ”τα παιδιά καλά έκαναν αυτό που έκαναν και όλα καλά!”»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: