Σύμφωνα με πηγές του «Page Six», η πρώην Πρώτη Κυρία συμφώνησε να είναι μέλος της εκστρατείας του. Όπως είπε η πηγή, το δημόσιο μήνυμά της για το Πάσχα στο Twitter και η εμφάνισή της μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ στο πασχαλινό brunch στο Μαρ-α-Λάγκο, ήρθαν μετά από παρότρυνση του συζύγου της να είναι στο πλευρό του.

Έκκληση Ντόναλντ Τραμπ σε Μελάνια -Σε χρειάζομαι δίπλα μου

Της είπε: "Σε χρειάζομαι πραγματικά γι’ αυτό, γιατί θα κάνουμε προεκλογική εκστρατεία" είπε η πηγή. «Είχαν μια μεγάλη συζήτηση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και εκείνη συμφώνησε να είναι στο πλευρό του».



Υπενθυμίζεται πως η Μελάνια Τραμπ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Twitter μετά από καιρό, γράφοντας «Καλό Πάσχα» μαζί με τη φωτογραφία ενός τριαντάφυλλο. Ήταν επίσης, η πρώτη φορά που δημοσίευσε κάτι μετά τη σύλληψη του Ντόναλντ Τραμπ, δεδομένου πως ήταν αξιοσημείωτα απούσα από την ομιλία του μετά την απαγγελία κατηγοριών στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, την Κυριακή του Πάσχα, το ζευγάρι εθεάθη μαζί στο Μαρ-α-Λάγκο να παίρνει το brunch του, με τους παρευρισκόμενους να τους χειροκροτούν όταν μπήκαν στην αίθουσα.



Το μήνυμα που έστειλαν Ντόναλντ και Μελάνια με την δημόσια εμφάνισή τους

Μια πηγή δήλωσε για το εορταστικό γεύμα: «Ήθελε απλώς να μείνει μόνη μαζί του, αυτό ήταν το αίτημά της. Το γεγονός ότι ήταν οι δυο τους μόνοι τους, ήταν μια μεγάλη δήλωση. Ήταν μια δήλωση που έλεγε: ‘Είμαστε μαζί, στέκομαι δίπλα στον σύζυγό μου’».


Μια άλλη πηγή ανέφερε ότι το ζευγάρι στη συνέχεια συναντήθηκε με την μικρότερη κόρη του Τραμπ, την Τίφανι και τον σύζυγό της Μάικλ Μπούλος, καθώς και τους γονείς της Μελάνια. Μια άλλη πηγή δήλωσε: «Η οικογένεια του Ντόναλντ και η Μελάνια είναι πιο κοντά από ποτέ. Είναι χαρούμενη που ο Ντόναλντ δίνει νέα έμφαση στην οικογένεια και την οικογενειακή ζωή. Του έχει ζητήσει να είναι εκεί για τον Μπάρον και εκείνος ήταν. Έτσι και η Μελάνια, με την σειρά της, του είπε πως θα τον στηρίξει.



Η ίδια πηγή πρόσθεσε στο Page Six: «Το γεγονός ότι η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ έχουν απομακρυνθεί, καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό για εκείνη να αναλάβει το ρόλο της και να είναι στο πλευρό του συζύγου της».