Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι η νέα προσθήκη στη «Γη της Ελιάς» και απόψε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά, ως Ορέστης Αντωνιάδης.

Ο «Ντάνος», όπως έμεινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor έχει λάβει συμμετοχή και σε άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ. Αυτή τη φορά, υποδύεται έναν γυμναστή από το Περιστέρι, ο οποίος φτάνει στη Μάνη για διακοπές. Η μοίρα όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνον, αφού στη συνέχεια θα αποφασίσει να παρατείνει τη διαμονή του, με την παρουσία του όμως να ταράζει την τοπική κοινωνία.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς», λέγοντας: «Σήμερα ξεκινάμε με το καλό στη "Γη της Ελιάς". Ο Ορέστης φτάνει στη Μάνη και αρχίζει σιγά σιγά να εγκλιματίζεται. Κάνει διακοπές στη Μάνη, αλλά στη συνέχεια θα αλλάξει το σκεπτικό του» ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


«Έχω περιέργεια και ενδιαφέρον να δω πως βγήκε. Αισθάνθηκα πολύ άνετα με τη “Γη της Ελιάς”, γιατί με πολλά πρόσωπα συνεργαστήκαμε στο “Τατουάζ”. Έχει πολλές ωραίες προσθήκες και πίσω από τις κάμερες, αλλά και το cast είναι πολύ ωραίο στη συνεργασία μας και με αγκάλιασαν. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι μαζί τους» δήλωσε στην πορεία ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε απόσπασμα από το ντεμπούτο του στη σειρά