Ο Πάνος Βλάχος δεν περιορίζεται μόνο στα δικά του τραγούδια, όταν ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του κέντρου, όπου εμφανίζεται. Συχνά επιλέγει να ερμηνεύσει επιτυχίες και καλλιτεχνών διαφορετικού ρεπερτορίου.

Μετά τις προσπάθειες να τραγουδήσει μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη, Ελένη Φουρέιρα, σε ένα πρόσφατο live του, ο μουσικός τραγούδησε και μία από τις πιο γνωστές επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιστή, Γιώργου Μαζωνάκη.
@lefkiospatsalis Crossover episode #fyp #fygreece #foureira #panosvlachos #miltospasxalidis ♬ original sound - Lefkios Patsalis

Χορεύοντας στους ρυθμούς του «Gucci φόρεμα» με περίσσιο ενθουσιασμό, ο Πάνος Βλάχος τραγουδά και οι θαμώνες του μαγαζιού τον χειροκροτούν. Ένας από αυτούς κατέγραψε τη στιγμή σε βίντεο, το οποίο στη συνέχεια αναρτήθηκε μέσα από τα social media.

Μέσα από ένα προφίλ, που διαχειρίζονται φαν του Πάνου Βλάχου στο TikTok, αναρτήθηκε το κλιπ, με τον ίδιο χαμογελαστό να τραγουδά και να χορεύει το κομμάτι, με έντονες χορευτικές κινήσεις. Το κλιπ συγκέντρωσε περισσότερα από 4 χιλιάδες likes.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

@panosv.fan.page 🥹❤️ #panosvlachos #panosvlahos #fyp #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος - Panos_vlahos

Πάνος Βλάχος
Πάνος Βλάχος