Η Δέσποινα Μοιραράκη είδε πρόσφατα στον ύπνο της, τον σύζυγό της, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

Όπως είπε η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του «Cash or Trash» στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μέχρι στιγμής δεν είχε δει ποτέ στο όνειρό της τον Γιάννη Κοντούλη.

«Δεν είχα δει κάτι στον ύπνο μου, μέχρι που πριν από 10 ημέρες, είδα να κάθεται σε ένα τραπέζι σαν μια σκιά που παρακολουθούσε τις κινήσεις μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Εκείνος με παρακολουθούσε σε κάθε πράγμα που έκανα, πάντα με συμβούλευε, με πίστευε πάρα πολύ. Ο άνδρας μου με ανέβαζε υπερβολικά. Είχε μπροστά του τη Δέσποινα, το κορίτσι του, αλλά και τη Μοιραράκη με την πορεία της. Αν κάποιος τολμούσε να πει κάτι για την πορεία της Μοιραράκη, θα τον σκότωνε», συμπλήρωσε.

Όπως είπε στη συνέχεια, νιώθει ότι η ζωή της χωρίστηκε σε δύο κομμάτια. Αυτή πριν γνωρίσει τον αγαπημένο της κι εκείνη μετά τη γνωριμία τους.

«Η πρώτη μου ζωή ήταν μέχρι να γνωρίσω τον Γιάννη. Η δεύτερη ζωή ήταν από την πρώτη ημέρα που τον γνώρισα, μέχρι την ημέρα που τον έχασα. Τώρα μπαίνω στην τρίτη μου ζωή, είναι το τρίτο κεφάλαιο της ζωής μου», εξήγησε.

Αναφορικά με το Cash or Trash, δήλωσε: «Είμαι πολύ υπερήφανη που ηγούμαι αυτής της προσπάθειας. Βεβαίως, θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Από τις 22 Απριλίου, ξεκινάμε με επεισόδια το Σαββατοκύριακο κι υπάρχει η σκέψη στο μυαλό και για κάτι καθημερινό».