Στην Κύπρο βρέθηκε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, για να τραγουδήσει στο Yianis Foundation, στον παγκύπριο σχολικό διαγωνισµό. ∆ιάφορα σχολεία της Κύπρου διαγωνίστηκαν σε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, µε την Άννα Βίσση, τη Μαριάννα Λάτση και τον Christian Moore, γιο του Roger Moore, αλλά και την ψυχή της βραδιάς, τον John Christodoulou, να βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Ήταν µια ιδιαίτερη βραδιά για καλό σκοπό. Συγκεκριµένα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έδωσε το «παρών» στη Μεγαλόνησο ύστερα από πρόσκληση του φιλανθρωπικού ιδρύµατος Yianis Christodoulou Foundation.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο PR manager Γιώργος Ντάβλας, ενώ τόσο η Άννα Βίσση όσο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησαν τις µεγάλες τους επιτυχίες στο κοινό. Αµέσως µετά βρέθηκαν σε ταβέρνα της πόλης µαζί µε την Άννα Βίσση.

Έλουσε τον Αργυρό µε γαρύφαλλα σε event µε καλεσµένο τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Όταν ο ταλαντούχος καλλιτέχνης πήρε το µικρόφωνο, ο Γ. Ντάβλας πήγε από πάνω του και άρχισε να του πετά γαρύφαλλα µέσα από κούτες ενώ ο Αργυρός ερµήνευε µία από τις τεράστιες επιτυχίες του, το «Τελικά σε θέλω».

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ την Παρασκευή 08/04/2023
Έλουσε τον Αργυρό µε γαρύφαλλα σε event µε καλεσµένο τον πρίγκιπα Αλβέρτο