Η πολυταξιδεμένη εκπομπή του MEGA με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έρχεται με νέα επεισόδια, δαμάζοντας τα κύματα με το πάντα φιλόξενο σκάφος «Εύα». Σταθεροί συνοδοιπόροι στις θαλάσσιες περιπέτειες, ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης και ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας.

Το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου στις 13:40

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συναντά την ηθοποιό Αντιγόνη Νάκα, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Μετά την ενδιαφέρουσα ψαριά, ακολουθεί βόλτα στον Πύργο Ηλείας και πλούσιο γεύμα.

«Fishy»στο Mega

Τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου στις 13:40

Το «Fishy» ταξιδεύει στον Καναδά, σε ένα χορταστικό επεισόδιο γεμάτο με υπέροχες εικόνες και απρόσμενες γνωριμίες. Ο Γιάννης, ο Κώστας και ο Γιώργος βρίσκονται στο Τορόντο, γνωρίζουν υπέροχα μέρη με τη βοήθεια Ελλήνων που ζουν εκεί και ψαρεύουν σε λίμνη.



Την Τρίτη 18 Απριλίου στις 13:40

Η ηθοποιός Νίκη Λάμη, το τηλεοπτικό επεισοδιακό ταίρι του Γιάννη Τσιμιτσέλη στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», τον ακολουθεί μέχρι τον Πύργο Ηλείας, κατενθουσιασμένη που θα ψαρέψει για πρώτη φορά στη ζωή της.

«Fishy»στο Mega

Την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 13:40

Το «Fishy» συναντά τον δημοφιλή ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου στην Πάτρα και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα φύγουν με άδεια χέρια, θα πιάσουν μεγάλο ψάρι.