Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τον φόβο της στις αρχές του «The Chase», για το τι θα ήθελε μελλοντικά και όσα σκέφτεται να κάνει μετά την παρουσίαση στην τηλεόραση.

Μιλώντας στο podcast της Νίκης Λυμπεράκη και του Κώστα Γιαννακίδη «2+1 χαρακτήρες», η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της παρουσία και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η πρόβα τζενεράλε του «The Chase» ήταν αποτυχία

«Η πρόβα τζενεράλε ήταν μια αποτυχία, δεν το έκανα καλά, εγώ δεν αισθανόμουν καλά. Και πήρα τον διευθυντή μου και του είπα "δεν θέλω να το κάνω, δεν θέλω να σας δημιουργήσω πρόβλημα".

Ήθελαν 15 μέρες να είναι όλα μια χαρά

Κάπως με τσιτώσανε και τα πήγα καλύτερα. Και ο σύμβουλος από την Ολλανδία μου είπε ότι θέλω 15 μέρες για να είμαι μια χαρά. Όντως σε 15 μέρες το κατάλαβα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου για την εκπομπή «The Chase» που παρουσιάζει τις τελευταίες δύο σεζόν.

Η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει να βλέπει εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση. Της αρέσει άλλωστε, όπως αναφέρει, να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει, καθώς και να ψάχνει προϊόντα.

Η εκπομπή μαγειρικής που θέλει να κάνει 

Ένα κόνσεπτ γύρω από τη μαγειρική είναι και αυτό το διαφορετικό στο οποίο θα μπορούσαμε να τη δούμε τηλεοπτικά. «Θα ήθελα να κάνω με έναν σεφ εκπομπή μαγειρικής. Αλλά πολύ διαφορετικά, να ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, πώς βρίσκει κάποιος την πρώτη ύλη…», σημείωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Δεν θα κουραστώ ποτέ να κάνω τηλεόραση

Όταν κάποια στιγμή σταματήσει από παρουσιάστρια, θα ήθελε, όπως ανέφερε, να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, συμβουλευτικά.

Είμαι στην τηλεόραση από το 1993 

«Δεν νομίζω ότι θα κουραστώ ποτέ να κάνω τηλεόραση, είναι η ζωή μου, από αυτό αναπνέω. Αλλά κάποια στιγμή θα έρθουν και νεότεροι άνθρωποι και πρέπει να δώσουμε χώρο. Είμαι από το 1993 στην τηλεόραση.


Κάποια στιγμή θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση με άλλον τρόπο

Κάποια στιγμή όταν τελειώσει αυτό -που θέλω να το καταλάβω και να μη γίνω γραφική- θα ήθελα να είμαι μέσα στην τηλεόραση με άλλον τρόπο, συμβουλευτικά. Μου αρέσει και το παλεύω πάρα πολύ. Κάπως βλέπω μπροστά και με βάζω στο σώμα του τηλεθεατή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.