Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα είναι πολύ ερωτευμένοι και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Αμερική! Ο δημοφιλής τραγουδιστής με τη νεαρή καλλονή, μετά το ταξίδι τους στη Φλωρεντία, περνούν ώρες ξεγνοιασιάς στο Μπέβερλι Χιλς. Το ζευγάρι αναμένεται να περάσει εκεί τις διακοπές του Πάσχα.

Οι δυο τους ανέβασαν ξεχωριστές φωτογραφίες από την απόδρασή τους, ο καθένας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφού ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει κάποιος από τους δύο τη σχέση τους. Μαζί τους και ο καλός τους φίλος Ανέστης, που τους έφερε άλλωστε και πιο κοντά. Η Αλεξάνδρα Νίκα σπούδαζε εκεί, οπότε γνωρίζει καλά τα μέρη. Μάλιστα, ο πατέρας της κοπέλας λέγεται πως βρέθηκε πρόσφατα στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Σάκη Ρουβά, με τους δύο καλλιτέχνες να συνεχίζουν στο «Teatro» και μετά το Πάσχα.


Να σημειώσουμε ότι η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του κορυφαίου επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών Γιώργου Νίκα, ο οποίος είχε την ομώνυμη επιχείρηση μέχρι και το 2003, οπότε και την πούλησε. Η 24χρονη Αλεξάνδρα έχει δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη. Μάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Είναι jet setter και, όπως μπορεί κάποιος να δει στον λογαριασμό της στο Instagram, αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και τη μόδα. Η 24χρονη καλλονή διαθέτει έναν αρκετά εντυπωσιακό λογαριασμό στα social media, ο οποίος μετρά ήδη 19.000 followers.