Ανάμεσα σε όλες τις αναρτήσεις που αφορούν αποκλειστικά τη δουλειά της, η αγαπημένη τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη ανεβάζει και στιγμιότυπα από τους δύο γιους της.

Πάνω απ’ όλα για την Αγγελική Ηλιάδη είναι η ιδιότητά της ως μητέρα. Κάτι που φανερώνει και το status στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Περήφανη μαμά δύο αγγέλων», γράφει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Η τελευταία της ανάρτηση αφορά τα δύο της παιδιά. Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει.

«Οι γιοι μου, η ζωή μου, καλό Πάσχα» ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία που ανέβασε με τα δύο αγόρια να ποζάρουν αγκαλιά στον φακό.

Παρά τις απαιτητικές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα και φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους.


Ήταν πριν από λίγες ημέρες που είχε ανεβάσει και ένα βίντεο με τον μικρό της γιο Βασίλη να βρίσκεται στη σκηνή για κάποια παράσταση.


Συνεργασία- φωτιά με Νίνο για Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη αυτή την περίοδο εμφανίζεται με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Θάνο Πετρέλη στο «Vegas Live Stage», ενώ ετοιμάζει και μια συνεργασία-έκπληξη με τον Νίνο.


Σε ό,τι αφορά μια νέα της δουλειά, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πρόσφατα ότι ετοιμάζει κάτι καινούργιο.
«Ετοιμάζουμε ένα υπέροχο καινούργιο τραγούδι με τον Νίνο, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panic. Ανυπομονώ γιατί θαυμάζω τον Νίνο και τον αγαπώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Είχε μιλήσει και για το γεγονός πως επιλέγει να κρατά απόσταση από τη γιαγιά της και σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, καθώς δεν είναι καλά.

«Δυστυχώς δεν είναι καλά. Δεν επικοινωνεί και δεν γνωρίζει πρόσωπα και τους δικούς της ανθρώπους. Εγώ είμαι αποστασιοποιημένη, πες το και άμυνα. Δεν μου είναι εύκολο να το διαχειριστώ και προτιμώ να κρατάω μία απόσταση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.