Με αφορμή τις ελλείψεις που παρατηρούνται στο Ozempic, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη δική του εμπειρία από την απώλεια κιλών.

Το φαρμακευτικό σκεύασμα προορίζεται για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, ωστόσο χρησιμοποιείται και από ανθρώπους που απλά θέλουν να αδυνατίσουν, με αποτέλεσμα να εξαντλείται από τα ράφια.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης Καλλιάνος προτείνει σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος να αφήσουν στην άκρη τα σκευάσματα και να πουν όχι στις εύκολες λύσεις.

Μπορείτε  να τα καταφέρετε και χωρίς χάπια 

"Σίγουρα έχετε τη δύναμη να το καταφέρετε και χωρίς χάπια ή ενέσεις. Περπατήστε λίγο παραπάνω, απομακρύνετε από τη ζωή σας τα τηγανητά, τα γλυκά, τα αναψυκτικά, τα ψωμιά και τα πολλά ζυμαρικά και βάλτε στην καθημερινότητα σας ένα καλό πρωινό και άλλα 4-5 χορταστικά γεύματα αλλά χωρίς λιπαρά. Επισκεφτείτε και κάποιον ειδικό αν κρίνετε ότι μόνοι σας δεν μπορείτε. Εγώ, δόξα τω Θεώ, το παλεύω μόνος μου και τα καταφέρνω μέχρι ώρας" σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καλλιάνος.

Μάλιστα, ο ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε ότι ο ίδιος μέσα σε 11 μήνες έχει χάσει 15 κιλά, αναρτώντας στο Facebook δύο φωτογραφίες του με το ίδιο σακάκι πριν και μετά την απώλεια του βάρους.

«Το ίδιο ακριβώς σακάκι. Στην πρώτη φωτογραφία δεν διανοούμουν να το κουμπώσω γιατί έτσι και αλλιώς δεν γινόταν. Στην δεύτερη, πλέει» έγραψε ο μετεωρολόγος του MEGA.





Αναλυτικά όλη η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Επικρατεί χάος -λένε οι ειδήσεις- λόγω των ελλείψεων του σκευάσματος Ozempic, διότι το παίρνουν αρκετοί που επιθυμούν να χάσουν κιλά και έτσι το στερούνται πολλοί διαβητικοί που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Αφήστε σας παρακαλώ τα σκευάσματα στην άκρη. Σίγουρα έχετε τη δύναμη να το καταφέρετε και χωρίς χάπια ή ενέσεις. Περπατήστε λίγο παραπάνω, απομακρύνετε από τη ζωή σας τα τηγανητά, τα γλυκά, τα αναψυκτικά, τα ψωμιά και τα πολλά ζυμαρικά και βάλτε στην καθημερινότητα σας ένα καλό πρωινό και άλλα 4-5 χορταστικά γεύματα αλλά χωρίς λιπαρά.

Επισκεφτείτε και κάποιον ειδικό αν κρίνετε ότι μόνοι σας δεν μπορείτε. Εγώ, δόξα τω Θεώ, το παλεύω μόνος μου και τα καταφέρνω μέχρι ώρας.

Όχι στις "εύκολες" λύσεις λοιπόν. Αν ήταν έτσι θα ήμασταν όλοι αδύνατοι.

Η πρώτη φωτογραφία ήταν πέρσι στις 19 Μαΐου. Η δεύτερη είναι προχθές, σχεδόν 11 μήνες μετά. 15 κιλά κάτω. Το ίδιο ακριβώς σακάκι. Στην πρώτη φωτογραφία δεν διανοούμουν να το κουμπώσω γιατί έτσι και αλλιώς δεν γινόταν. Στην δεύτερη, πλέει. Μπορείτε και εσείς και είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι νομίζετε.

Μακάρι να ξέρατε πόση δύναμη έχετε μέσα σας και ακόμη δεν το έχετε καταλάβει...