Στην εντυπωσιακή έπαυλη της οικογένειας στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης βρέθηκαν για τις ημέρες του Πάσχα ο Παύλος Γλίξμπουργκ, η Μαρί-Σαντάλ και τα παιδιά τους, ενώ η Άννα-Μαρία με τον Φίλιππο και τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ, προτίμησαν τη Μήλο για τις ημέρες αυτές.

Στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης η οικογένεια του Παύλου είπε το «Χριστός Ανέστη» στην Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στην ίδια εκκλησία βρέθηκαν και τη Μεγάλη Παρασκευή, με τους δύο μεγάλους γιους του Παύλου να σηκώνουν τον Επιτάφιο.


Η εντυπωσιακή έπαυλη

Η εντυπωσιακή έπαυλη της Μαρί-Σαντάλ και του Παύλου στα Χάμπτονς στοίχισε 15 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το elmueble.com, το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή των Χάμπτονς, συγκεκριμένα στο Σαουθάμπτον, περίπου 150 χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι φέρεται να δαπάνησε 16,5 εκατομμύρια δολάρια (σχεδόν 15 εκατομμύρια ευρώ) γι' αυτό και διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, πισίνα, γυμναστήριο και αρκετές βιβλιοθήκες. Είναι έργο του αρχιτέκτονα Peter Schulte και βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία.

Ένα από τα σημεία του σπιτιού που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι η τεράστια κουζίνα με τη μεγάλη κεντρική νησίδα. Ο μαύρος πάγκος εργασίας έρχεται σε αντίθεση με το κυρίαρχο χρώμα, το λευκό. Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος και έχει ανοιχτή και άμεση έξοδο στην τραπεζαρία.

Αυτό είναι ένα από τα οκτώ μπάνια στην έπαυλη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ Μίλερ.

Η υπαίθρια τραπεζαρία. Ποιος δεν θα ήθελε να φάει σε έναν χώρο σαν αυτόν, με μεγάλα παράθυρα και αξιοζήλευτη θέα στον κήπο...

Η πισίνα είναι λίγο χωριστά από το σπίτι, οπότε διαθέτει το δικό της σπιτάκι, για να καλύπτει τις ανάγκες όσων θέλουν να απολαύσουν αυτόν τον χώρο.

Αυτός ο χώρος βρίσκεται μέσα στο σπίτι της πισίνας. Βλέπουμε ότι διαθέτει μια μικρή κουζίνα στα αριστερά.

Το σπίτι περιβάλλεται πλήρως από πράσινο. Διαθέτει έναν εντυπωσιακό, φροντισμένο κήπο, ο οποίος, ταυτόχρονα, χρησιμεύει για την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, καθώς ο φράχτης που προστατεύει το σπίτι είναι καλυμμένος με πράσινο.

Οι γείτονες της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου είναι η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Γκουίνεθ Πάλτροοου, η Μπιγιονσέ και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

*Πηγή: in.gr