Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε για το «Μy style rocks», όπου συμμετέχει ως κριτής, αλλά και για τις δυσκολίες που βίωσε τα προηγούμενα χρόνια, στα πρώτα βήματα που έκανε στον χώρο της μόδας.

Ο σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show», όπου αναφέρθηκε στα πρώτα του χρόνια.

Από παιδί ήξερα ότι θα ασχοληθώ με τα ρούχα

«Ήμουν από παιδί μέσα στα ρούχα, ήμουν αυστηρός, έκανα κριτικές. Δεν άφηνα τη μητέρα μου να βγει από το σπίτι αν δεν μου άρεσαν τα ρούχα. Δεν ήξερα ότι θα γίνω σχεδιαστής μόδας, αλλά ήξερα ότι θα ασχοληθώ με τα ρούχα. Υπήρχαν ιδιαιτερότητες εκείνα τα χρόνια, που τότε δεν το καταλάβαινα. Καταλαβαίνω ότι ήμουν διαφορετικός, δεν έπαιζα ποδόσφαιρο, δεν έπαιζα μπάσκετ. Έπαιζα στις γειτονιές, αλλά περίμενα να γυρίσω σπίτι να διαβάσω περιοδικά. Ήταν περίεργο που έκανα παρέα με κορίτσια ή σχεδίαζα ρούχα».

Όταν προσπαθούσε να καθιερωθεί στη μόδα

«Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο επαγγελματικό πέρα από το σχέδιο ρούχων. Τα πρώτα χρόνια πιέστηκα πολύ και πέρασε καιρός για να βγάλω χρήματα και να ζω αξιοπρεπώς. Τα πρώτα χρόνια είχα πετάξει τα ρούχα κάτω και τα πατούσα από τα νεύρα μου, γιατί με κορόιδευε ένας πελάτης. Προσπαθούσα να κάνω πωλήσεις, να δειγματίσω τα ρούχα. Μας είχαν στο μυαλό τότε ότι ήμασταν "μοδίστρες", που δεν κάναμε τίποτα σύγχρονο».


Από συγκεκριμένο κατάστημα με είχαν στήσει 2-3 φορές

«Ήταν ένα συγκεκριμένο κατάστημα που ήθελα να συνεργαστούμε και με είχε στήσει 2-3 φορές. Δεν έβαλε παραγγελία και αισθάνθηκα ότι με κορόιδευε και δεν μου έδινε αξία ως άνθρωπο. Γύρισα σπίτι και τα πέταξα κάτω, τα πατούσα και άρχισα να κλαίω. Διήρκεσε δύο λεπτά και μετά τα σήκωσα, τα άπλωσα, τα καθάρισα», είπε κλείνοντας ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: