Στη Σίφνο πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι κόρες τους.

Η οικογένεια πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στους κουμπάρους τους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη, ενώ γιόρτασαν την Κυριακή του Πάσχα με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι τσουγκρίζοντας τα κόκκινα αυγά με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα.

Με αφορμή την επίσκεψη στο κυκλαδίτικο νησί, όπου το περασμένο καλοκαίρι βάφτισαν τις κόρες τους, η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το μαγιό της κι έκανε το πρώτο της μπάνιο. Μάλιστα, έδειξε και πώς περνά όταν οι κόρες της κοιμούνται, με την ίδια να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα του σπιτιού όπου έμειναν.

Η ανάρτηση

Στην τελευταία ανάρτησή της προτού αναχωρήσει από τη Σίφνο, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνει το σώμα της με το μπικίνι της, καθώς και στιγμιότυπα από τις ημέρες που πέρασαν με τους φίλους τους. Μια φωτογραφία της, όμως, με το μπικίνι μπροστά από ένα εκκλησάκι προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και σχολιάστηκε αρνητικά από τους followers της.



«Η φωτό με μπικίνι έξω από το εκκλησάκι δεν χρειαζόταν να δημοσιευτεί. Δεν είναι όλα σκηνικό για φωτογραφίες. Γνώμη μου», «Το μαγιό με την εκκλησία, πολύ ταιριαστό backround;», «Νωρίς δεν βάλατε μαγιό; Θα προφτάσετε, θα το δείξετε το σώμα», «Κάποιοι άλλοι παρατήρησαν ότι είναι... έγκυος», «Είσαι έγκυος, Χριστίνα», «Και εγώ αυτό παρατήρησα! Με το καλό αν είναι!!!» ήταν κάποια από τα σχόλια!

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 19 Απριλίου 2023.