Διπλή παρουσία θα έχει στη μικρή οθόνη και μάλιστα σε δύο διαφορετικά κανάλια την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η πρώτη έχει δρομολογηθεί εδώ και μήνες, καθώς θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Alpha «Ο γιατρός», που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. Η μίνι σειρά, βασισμένη στο ιταλικό φορμάτ «Nelle tue mani», έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και μάλιστα ήταν να προβληθεί φέτος, όμως η μετάδοσή της αναβλήθηκε λόγω των εκλογών.

Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιώργο Παπαβασιλείου, ενώ πρωταγωνιστούν, εκτός από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, η Δήμητρα Σιγάλα, η Βασιλική Τρουφάκου και ο Θάνος Λέκκας.

Επικεφαλής

Ο ρόλος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη είναι ενός επικεφαλής του παθολογικού τμήματος ενός νοσοκομείου. Κατά καιρούς τον διακατέχει αλαζονεία, είναι σχολαστικός, ενώ δεν πιστεύει στη σχέση γιατρού - ασθενή. Η ιστορία ξεκινάει όταν μια μέρα ο πατέρας ενός αγοριού που πέθανε πρόσφατα στην παθολογική πτέρυγα, λόγω ενός λάθους της ιατρικής ομάδας, πηγαίνει στο νοσοκομείο οπλισμένος και τον πυροβολεί στο κεφάλι, χωρίς όμως να τον σκοτώσει. Το τραύμα προκαλεί στο γιατρό απώλεια μνήμης και ξεχνά τα δώδεκα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Νέο ριάλιτι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι και ο επικρατέστερος για την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Οι προδότες» («The Traitors»). Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου και οι συμμετέχοντες θα διαμένουν σε μια απομονωμένη βίλα στα Σπάτα. Είναι επίσης πολύ πιθανό το πρόγραμμα να προβληθεί φέτος το καλοκαίρι και όχι το επόμενο φθινόπωρο. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

*Το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα δημοσιεύτηκε στην On Time στις 19 Απριλίου 2023.