Τη μαγευτική Τοσκάνη επέλεξαν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα.

 Το ερωτευμένο ζευγάρι άφησε για λίγο την Ελλάδα και επέλεξε να ταξιδέψει στην Τοσκάνη. Ήταν στην επιστροφή τους στην Αθήνα που τους συνέλαβε η κάμερα του Alpha.

 Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση στην κάμερα, ενώ η Δέσποινα Βανδή ευχήθηκε ευγενικά «Χρόνια πολλά», επισημαίνοντας πως δεν θέλει να πει κάτι άλλο.


 Το δεύτερο Πάσχα για Βανδή - Μπισμπίκη

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε απαθανατιστεί και κατά την παραμονή του στο business lounge να χαλαρώνει μετά την πτήση του.

Και οι δύο είχαν επιλέξει casual look, ενώ δεν έφευγαν στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου όσο περίμεναν για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

 Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αστειεύτηκε, σημειώνοντας πως δεν χόρεψε ούτε ένα ζεϊμπέκικο. Έκανε αναφορά στο viral ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης μπροστά στη Δέσποινα Βανδή.

 Το φετινό Πάσχα ήταν και το δεύτερο που γιόρτασαν μαζί Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ζει τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβει εδώ και καιρό.

 Οι δύο καλλιτέχνες είναι αχώριστοι, με τον έναν να στηρίζει τον άλλο στα επαγγελματικά του βήματα. Σε κάθε μάλιστα ευκαιρία που βρίσκουν, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Είτε εντός είτε και εκτός Ελλάδας.

 Έτσι και την ημέρα του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γιόρτασαν μαζί. Αποφάσισαν, μάλιστα, και οι δυο να ευχηθούν μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, με κοινές τους φωτογραφίες.

 Ήταν πρόσφατα που η Δέσποινα Βανδή μιλούσε σε συνέντευξή της για τον Βασίλη Μπισμπίκη, αποκαλύπτοντας και το τραγούδι που θα του αφιέρωνε.

 «"Όλα οδηγούν σε σένα" στον Βασίλη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ερώτηση που της έκανε η Δανάη Μπάρκα για τον άνθρωπο στον οποίο θα αφιέρωνε τον συγκεκριμένο στίχο.

 Οι δύο καλλιτέχνες διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους και το δείχνουν με κάθε τους κίνηση.