Ο Μανούσος Μανουσάκης τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό.

Η κατηγορία είναι πάρα πολύ σοβαρή

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά δήλωσε: «Η κατηγορία είναι πάρα πολύ σοβαρή. Η καταγγέλλουσα είναι μία γυναίκα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κάτι από το πουθενά».

Είναι ανατριχιαστικό να έχει συμβεί

«Παρ' όλα αυτά, είμαστε ακόμα σε μια διαδικασία διερεύνησης των πραγματικών γεγονότων. Αν αποδειχθεί, είναι οδυνηρό. Είναι ανατριχιαστικό να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν χώρο όπως η Ευρωβουλή και ο Πολιτισμός. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια κάτι για τους Έλληνες πολιτικούς ή ηθοποιούς, είναι μια εξαίρεση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Eξοργιστικό» ότι αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του θύματος

Τόνισε, μάλιστα, πως βρίσκει «εξοργιστικό» το γεγονός να αποκαλύπτεται η ταυτότητα του θύματος.

Αποτελεί αξιόποινη πράξη

«Το ότι δημοσιοποιήθηκε το όνομα του θύματος είναι κάτι εξοργιστικό, δεν συμβαίνει ποτέ και πουθενά, εάν δεν το θελήσει το ίδιο το θύμα. Δεν ξέρω με ποια σκοπιμότητα έγινε, αλλά αποτελεί αξιόποινη πράξη. Οποιοσδήποτε έχει κάνει κάτι τέτοιο είναι λυπηρό. Και το λυπηρό είναι μια επιεικής έκφραση. Είναι ανατριχιαστικό», κατέληξε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: