«Ησαΐα, χόρευε» και διπλό baby µπλουµ έρχονται για τον Μιχάλη Ζαµπίδη το φετινό καλοκαίρι. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», ο «Iron Mike» και η σύντροφός του, Μαρία-Καρολίνα Ντάσιου, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα βαφτίσουν τα δίδυµα κοριτσάκια τους. Τα Μυστήρια θα τελεστούν τον Ιούνιο και ήδη ο πρωταθλητής του kick boxing και η σύντροφός του έχουν στείλει το save the date στους εκλεκτούς καλεσµένους τους. Το λαµπερό ζευγάρι έχει καταφέρει να διατηρήσει χαµηλούς τόνους στη σχέση του, αλλά και στον ερχοµό των δίδυµων κοριτσιών. Αποφεύγουν τις κοσµικές εµφανίσεις και ζουν τον έρωτά τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Ετσι, θέλουν να είναι και ο γάµος τους και οι βαφτίσεις, αφού επιθυµία τους είναι να γίνουν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Η Μαρία και ο Μιχάλης Ζαµπίδης είναι µαζί τα τελευταία περίπου τρία χρόνια. Η όµορφη σύντροφος του kick boxer εργάζεται στο γυµναστήριο που διαθέτει ο «Iron Mike» στη Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής. Από την αρχή της γνωριµίας τους ο αθλητής εντυπωσιάστηκε από το λαµπερό χαµόγελό της. Η πρώτη τους δηµόσια κοινή εµφάνιση είχε γίνει τον Σεπτέµβριο του 2019, στο Θέατρο Βράχων.

Ο Μιχάλης Ζαµπίδης σε συνέντευξή του έχει παραδεχτεί: «Τα παιδιά είναι τεράστιο “σχολείο” και σε γλυκαίνουν. ∆εν περίµενα ότι θα µου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγµατα. Οταν κλαίνε τα µωρά, τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω “µην ανησυχείτε, είναι ο µπαµπάς εδώ”».

Για το πόσο βοηθάει µε τα δίδυµα ο Μιχάλης, η σύζυγός του ανέφερε ότι «είναι κοντά σε µένα και στα µωρά και προσφέρει χαρά σε όλους µας, αλλά πρακτικά δεν µπορεί να προσφέρει λόγω της δουλειάς του». Για τη σχέση της µε τον Μιχάλη, η Μαρία-Καρολίνα έχει εξοµολογηθεί ότι είναι το άλλο της µισό και ότι δεν µπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτόν. Σε αυτό το σηµείο η συγκίνηση του Μιχάλη Ζαµπίδη, όταν άκουσε τα όµορφα λόγια της συντρόφου του για εκείνον, ήταν έκδηλη και µε τη σειρά του αποκάλυψε για τη σύζυγό του: «Ολοι έχουµε καλούς και κακούς εαυτούς. Η Μαρία µού βγάζει καλές πλευρές του εαυτού µου». Στις ελάχιστες εξόδους που κάνει µε τον Μιχάλη, η Μαρία-Καρολίνα τονίζει ότι τους λείπουν τα µωράκια τους και πως έπειτα από λίγο θέλουν να γυρίσουν σπίτι για να τα δουν. Για τα επαγγελµατικά του όνειρα, ο Μιχάλης Ζαµπίδης είχε παραδεχθεί: «Το όνειρο του Μιχάλη Ζαµπίδη έγινε πραγµατικότητα: Το πρώτο εξάστερο γυµναστήριο στο ΟΑΚΑ».

Για το κοµµάτι του αθλητισµού στη ζωή των παιδιών, ο Ελληνας πρωταθλητής έχει πει: «H άθληση γίνεται οικογενειακή υπόθεση. Οσο οι γονείς γυµνάζονται, τα παιδιά µαθαίνουν, παίζουν και αθλούνται».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 22/4/2023.