Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν σήμερα 24/04/2023 καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας». Η τραγουδίστρια μίλησε για το Survivor all star, τον Μάριο Πρίαμο, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα.

Ο Στάθης δεν έφυγε εξαιτίας μου

«Δεν με ενόχλησε που έφυγα γιατί δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι να κακολογώ και να λασπολογώ. Ο Στάθης δεν έφυγε για κάτι που είπα εγώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών του Survivor είναι ψεύτες. Ο Στάθης δεν έφυγε εξαιτίας μου, του είπα απλά “δεν έχεις χαιρετίσματα”. Δεν μου είχε πει η Αλεξάνδρα να πω κάτι στον Στάθη», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.


Ο Μαρτίκας έκανε ριάλιτι στις πλάτες μου

Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στη συνέχεια: «Ο Μαρτίκας βγήκε και έκανε ριάλιτι στις πλάτες μου. Εγώ δεν είχα σκοπό να ρίξω την ψυχολογία του Στάθη. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά που λέει ο Μπάρτζης.


Έχω συγχωρέσει τον Μάριο

Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο μέσα στο παιχνίδι. Ο Μπάρτζης μιλούσε για εμάς έχοντας τη στήριξη του Μαρτίκα και του Στάθη. Έχω συγχωρέσει τον Μάριο. Με πλήγωσε πολύ αυτό που έγινε με τον Μάριο, αλλά δεν θα τον ακυρώσω για ένα λάθος του».


Θέλω να δω στον τελικό τον Μπάρτζη

Κλείνοντας, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε: «Ο Μάριος πρέπει να συνέλθει αγωνιστικά. Θα ήθελα να δω στον τελικό τον Μπάρτζη. Έχω βάλει τελεία στη σχέση μου με τον Μάριο».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: