Η Σοφία Βογιατζάκη αντέδρασε στο πείραγμα του Γρηγόρη Γκουντάρα σχετικά με τον πανηγυρισμό του Τριαντάφυλλου στο J2US, όπου και παρέμεινε, μετά την αποχώρηση της ίδιας και του Σαρμπέλ.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Kατερίνα» και ενώ συζητούσε με τους παρουσιαστές για το J2US, κλήθηκε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του τραγουδιστή.

Εκείνη τότε, αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό κι ενοχλημένη από αυτές τις ερωτήσεις, εξήγησε πως δεν είναι «τηλεοπτικό προϊόν».

«Τι να με πειράξει; Όχι αγάπη μου. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τρίτους ανθρώπους, όταν δεν είναι παρόντες. Δεν το κάνω εγώ αυτό. Το να σχολιάζουμε όλοι τα πάντα είναι κάτι... Θέλω να σας πω κάτι και το ξέρετε χρόνια αυτό. Αν δεν το ξέρετε, να σας το πω. Ιδιοσυγκρασιακά, δεν είμαι άνθρωπος που είναι τηλεοπτικό προϊόν. Ούτε είμαι άνθρωπος που θα εμφανιστώ σε εκπομπές και θα κάνω ίντριγκες, ούτε θα σχολιάσω», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μου αρέσει και δεν το κάνω για κανέναν, ούτε στην προσωπική μου ζωή, ούτε στην τηλεόραση, ούτε πουθενά. Για κανένα νούμερο, για καμία τηλεθέαση και για καμία εκπομπή. Το να βλέπω μια εικόνα και να σχολιάζω, δεν μου αρέσει και δεν θα το κάνω ποτέ. Μπορεί να μην είμαι το κατάλληλο προϊόν για την εκπομπή σου και να σε φέρω σε δύσκολη θέση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου της απάντησε με φανερή αμηχανία: «Γιατί ήρθες τότε; Με στενοχωρεί λίγο αυτό που λες για προϊόν. Εμείς καλέσαμε τη Σοφία και τον Σαρμπέλ. Ούτε εγώ είμαι τηλεοπτικό προϊόν, ούτε ο Γρηγόρης, ούτε η Χρύσλα, ούτε κανείς από εμάς».

«Δεν λέω ότι με αντιμετωπίσατε έτσι, αλλά εξηγώ ότι δεν μου αρέσει να σχολιάζω για τρίτους ανθρώπους», της είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: «Δεν σου ζητάμε να σχολιάσεις τον Τριαντάφυλλο, σου είπα τη γνώμη μου ότι δεν μου άρεσε αυτό που είδα», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να της εξηγεί από την πλευρά του πως απλά την «πείραζε».