Μια υπέροχη σχέση έχει διατηρήσει η Demi Moore με τον πρώην σύζυγό της Bruce Willis. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες και πολύ πρόσφατα έγιναν για πρώτη φορά παππούδες. Η πρωτότοκη κόρη τους, Rumer, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγες ημέρες, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram.

Η 34χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, Derek Richard Thomas, καλωσόρισαν στον κόσμο το μωρό τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 18 Απριλίου, ενώ ανακοίνωσαν και το όνομα αυτής, Louetta Isley Thomas Willis.


«Louetta Isley Thomas Willis, είσαι γνήσια μαγεία, γεννήθηκε στο σπίτι την Τρίτη 18 Απριλίου», έγραψαν οι περήφανοι γονείς στη λεζάντα που συνόδευσε μια γλυκιά φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους. «Είσαι περισσότερα απ’ όσα έχουμε ονειρευτεί».

Μιλώντας με το PEOPLE νωρίτερα αυτό το μήνα, η Rumer μοιράστηκε ότι είναι ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσει την επόμενη γενιά της οικογένειας. «[Οι γονείς μου] είναι τόσο ενθουσιασμένοι. Οι αδελφές μου είναι τόσο ενθουσιασμένες και είναι τόσο διασκεδαστικό να φέρουμε το πρώτο εγγόνι στην οικογένειά μας, ειδικά επειδή είμαστε μια τόσο μεγάλη ομάδα». Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της είχε κάνει η ίδια πριν από αρκετό καιρό, επίσης μέσω Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram: