Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως η εκπομπή «The Chase» έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, εκφράζοντας πως ήταν αρκετά χαρούμενη για τη συνεργασία.

Παρ' όλα αυτά αρνήθηκε να σχολιάσει την πολύκροτη υπόθεση με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Θα συνεχίσει το "The Chase" και του χρόνου. Δεν έχουμε πει πολλά πράγματα για την επόμενη σεζόν. Θα κάνω συζητήσεις πιστεύω. Είμαι ευχαριστημένη με τη συνεργασία μας από την αρχή που ξεκινήσαμε, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι ένα παιχνίδι που αγάπησε ο κόσμος, το αγαπήσαμε πρώτα εμείς, το παλέψαμε και χαίρομαι που αρέσει στον κόσμο», ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Να ξαναγίνει το "Your Face Sounds Familiar". Μακάρι να ξαναγίνει, πιστεύω ότι μπορεί να ζήσει για χρόνια στην ελληνική τηλεόραση το YFSF. Είναι ένα πρότζεκτ που μου λείπει πάντα, το έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Είναι από τα πράγματα που έχω κάνει και με έχουν στιγματίσει και χαρακτηρίσει αλλά οι καιροί αλλάζουν, η τηλεοπτική ζωή προχωράει, οπότε προχωράμε κι εμείς και προσαρμοζόμαστε. Τη Ζέτα Μακρυπούλια σε ό,τι και να κάνει τη βλέπω υπέροχη. Της έχω αδυναμία», συμπλήρωσε η Μαρία Μπεκατώρου σε σχέση με το ενδεχόμενο επιστροφής της εκπομπής με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Έπειτα, όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τη Μαρία Μπεκατώρου σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, η ίδια δεν δέχτηκε να σχολιάσει ή να απαντήσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αλέξης Γεωργούλης είχαν συνεργαστεί στο «Your Face Sounds Familiar», όπου ο ηθοποιός είχε βρεθεί στην κριτική επιτροπή του σόου του ΑΝΤ1.